2777
2789
عنوان

اعتراف ./

527 بازدید | 65 پست

بیاین اعتراف کنیم .! 

حتی اعتراف های بدمون 

من خودم یبار همسایمون به مامانم فحش دادش بعده ۵ سال یه روزی ک خونه نبودن رفتم خونشون و همه چیو بهم زدم .!

یبار بخاطره توهینی ک بهم شده بود شیشه ماشین طرف و شکستم پنجرش کردم روشم خط انداختم ..

و وحشتناک ترینشم اتیش زدن خونه 

کلا مریضم 😐

خوب شما بگیییین .. 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتراف میکنم با ۲۴ سال سن هنوزم وقتی تنهام همه چراغا رو روشن میکنم صدای تلویزیونم زیاد میکنم تا جن نیاد منو بخوره

یبار یکیشون اومد زد رو شونم گفت بابا تو با این فیس داغونت دیگه نباید از ما بترسی تو از خودمونی راحت باش

{ خانم هستم }

مامانم بیرون بود منم بیرون بودم رسیوم خونه تلویزیونو سوزوندم بعدم الکی دوباره رفتم بیرون و اومدم خونه که انگار من اصلا نرسیدم خونه  مامانم رسیده  بود گفت چرا تلویزیون روشن نمیشه گفتم نمیدونم لابد برق رفته بعد دید برقا روشن میشن فهمید سوخته و یه درصدم به من شک نکدد

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

چقدر با جرعت بودی

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

اعتراف میکنم وقتی خواهرم نبود از عذا ها خصوصا کباب هایی سهمش بود و قایم میکرد برای فردا میخوردم 

اعتراف میکنم وقتی ک نبود به همه وسایلش دست میزدم‌

وقتی خراب کاری میکردم گردن اون مینداختم 

اعتراف میکنم‌ک کارای احمقانه خیلی میکردم و اصلا فکر نمیکردم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
اعتراف میکنم با ۲۴ سال سن هنوزم وقتی تنهام همه چراغا رو روشن میکنم صدای تلویزیونم زیاد میکنم تا جن ن ...

من با ۳۲سال تمام چراغا دو موقع تنهایی روشن میگذارم اگرم خوابم بره از ترس و وحشت با جیغ بلند میشم

دوست پسرم امده بود خونمون بعد بابام‌ اومد تا فردا صیح که بابام بره زیر تخت بود🤣🤣

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
اعتراف میکنم با ۲۴ سال سن هنوزم وقتی تنهام همه چراغا رو روشن میکنم صدای تلویزیونم زیاد میکنم تا جن ن ...

وای توروخدا حرف جن نزنید 😢😢

الان دارم هی پشت سرمو نگاه می کنم😐😣

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه