من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مامانم بیرون بود منم بیرون بودم رسیوم خونه تلویزیونو سوزوندم بعدم الکی دوباره رفتم بیرون و اومدم خونه که انگار من اصلا نرسیدم خونه مامانم رسیده بود گفت چرا تلویزیون روشن نمیشه گفتم نمیدونم لابد برق رفته بعد دید برقا روشن میشن فهمید سوخته و یه درصدم به من شک نکدد
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اعتراف میکنم وقتی خواهرم نبود از عذا ها خصوصا کباب هایی سهمش بود و قایم میکرد برای فردا میخوردم
اعتراف میکنم وقتی ک نبود به همه وسایلش دست میزدم
وقتی خراب کاری میکردم گردن اون مینداختم
اعتراف میکنمک کارای احمقانه خیلی میکردم و اصلا فکر نمیکردم
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا