2777
2789
عنوان

اعتراف ./

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 65 پست
دوست پسرم امده بود خونمون بعد بابام‌ اومد تا فردا صیح که بابام بره زیر تخت بود🤣🤣

اولالا

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه دیگ خودت انتقامتو میگیری😂

بقول بقیه خیلی کینه ای هستم از این اخلاقم بدم میاد ولی دسته خودم نیس بخدا انتقام نگیرم نمیتونم بمونم .. 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
اعتراف میکنم با ۲۴ سال سن هنوزم وقتی تنهام همه چراغا رو روشن میکنم صدای تلویزیونم زیاد میکنم تا جن ن ...

😂😂😂😂😂😂😂

اعتراف میکنم الان از خودم و بچه ام و شوهرم متنفرم. کاش میمردم و هیچ وقت بچه دار نمیشدم

واااای 😑

اولالا

نه اونطوری خونه که اومده بود دنبالم خونه تنها بودم سوسک دیدم اومد بکشه که بابام امد🤣🤣

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
مامانم بیرون بود منم بیرون بودم رسیوم خونه تلویزیونو سوزوندم بعدم الکی دوباره رفتم بیرون و اومدم خون ...

باریکلا 😂😂😂

امضات؟ بهترینا نصیبت شد؟

نه والا 😅 ولی بازم خداروشکر

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
دوست پسرم امده بود خونمون بعد بابام‌ اومد تا فردا صیح که بابام بره زیر تخت بود🤣🤣

جرررررر😂😂😂😂