2777
2789
عنوان

اعتراف ./

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 65 پست
من گوشام دراز😂😂😂😂 شوخی میکنما 

نه جدی میومد خونمون غذا درست میکردیم کلا خیلی اسگل بود منم عاشق اسگل بودنش شدم😂😂ولی اون روز اونطوری شد

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
اره خیلییی یه کارایی کردماا😂😂😂

من در حد تف کردن تو چایی بود  

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اونطوری خونه که اومده بود دنبالم خونه تنها بودم سوسک دیدم اومد بکشه که بابام امد🤣🤣

واقعا؟ 

تاصب موند زیر تخت؟ 

خانوادش نگران نشدن؟ 

خانوادت شک نکردن؟ 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
برو تکیه بده به دیوار جن پشت سرت جاش نمیشه

واییی الهی ذلیل نشییی😡😲😣

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه
واقعا؟  تاصب موند زیر تخت؟  خانوادش نگران نشدن؟  خانوادت شک نکردن؟

خانوادش و که با سختی پیچوند گفت پیش دوست صمیمیش میمونه ولی خانوادم اصلاا🤣🤣

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
واقعاا 😂

اره  🙃خیلی دختر مظلومی هستم 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
😂😂😂😂😂 شوخی ‌کردم بخندیم دیدم با جنبه ای وگرنه به خودتون مربوطه اگر اسکل هم نبوده😂😂😂

قربونت برم🤣🤣🤣اره اینجا دفه قبل این اعترامو نوشته بودم کاربریم پر خدا رحم کنه🤣😂

اهان یادم اومد اعتراف میکنم با مهمونمون دعوام شدش یه جفت از هرکدوم کفشاشون برداشتم با قیچی زیر ریزشون کردم ریختم تو پلاستیک گذاشتم دم در 

رفتنی همشون یه جفت کفش خودشون پاشون بود یه جفتم دمپایی از اون رنگیاا 😐😐

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
دوست پسرم امده بود خونمون بعد بابام‌ اومد تا فردا صیح که بابام بره زیر تخت بود🤣🤣

وای خدااااا😂😂😂😂😂😂😂

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰

اعتراف میکنم ی بار حواسم نبود در بطری روغن بازه مهمون داشتیم رفتم تواشپزخونه دستم خورد کل روغن ریخت رو کابینت دختر فامیلمونم توآشپزخونه بود همه سرشون طرف اجاق گاز بود من اروم رفتم تو پذیرایی همه فک کردن اون دختر دستش خورده به روغن و کابینت به لجن کشیده شده 😐😂 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
اعتراف میکنم ی بار حواسم نبود در بطری روغن بازه مهمون داشتیم رفتم تواشپزخونه دستم خورد کل روغن ریخت ...

واااای بیچاره دختره 😂😂😂😂

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /