2777
2789
عنوان

موز🍌😭🍌

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 172 پست
وایییییی ۳۵؟!؟!؟؟؟؟یا خداااا من مازندرانم موز۷۰ خیار۱۰تا۱۵

قم هم ۳۵ تومنه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
منم همش توت فرنگی هوس میکنم وقتی تموم میشه میگم همین چهارتا دونه ارزش اینقد پولو داشت

یادتونه تو کتاب تعلیمات اجتماعی میخوندیم نیازهای اولیه انسان خوراک پوشاک مسکن؟

ماتو همین نیاز های اولیمون موندیم ب لطف بالاییا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو ک پوستشو انداختی دور:"((((نگو لعنتی نگووو

اره انداختم دور😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فکر کنم بشه از پوستش بجای واکس کفش استفاده کرد😂😂😂

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
والا تو این سایت حرف از گرونیم که میزنی جرمه انگاری حق نداریم نطق بکشیم😑😑

موافقم😞😞

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
سال ۹۳ برا پسر خواهر شورم ماشین دیوانه خریدیم ۳۵ هزار تومن  دوهفته پیش برا پسرم گرفتیم ۳۰۰ هزا ...

مرحوم مریم میرزاخانی هم نمیتونه تورم ایران رو حساب کنه

چون اصلا رو حساب کتاب نیست

وایییییی ۳۵؟!؟!؟؟؟؟یا خداااا من مازندرانم موز۷۰ خیار۱۰تا۱۵

اصفهان که دیگه شورشو دراورده بقران ارزوی یه خیار سرکه مونده تو دلمون🤣🤣🤣 واقعااااا مردم کمرشون داره میشکنه زیر بار گروووونیه بیش از حد😟🥵🥵😭😭😭

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
هیچکدام😂

کدام ؟🤔🤔

بازاریابی غیر اینا چی داشتیم؟

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
عه؟ من امروز از منطقه ارزون پرسیدم گفت ۵۵ .مناطق گرونم شاید ۶۵ باشه. عیب نداره ما که عادت کردیم با ه ...

امیدوارم هویج رو دیگه گرون نکنن😞

مرحوم مریم میرزاخانی هم نمیتونه تورم ایران رو حساب کنه چون اصلا رو حساب کتاب نیست

ای که بر باعثش و بانیش لعنت

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

فکر کنم ۸ هزار شده😊

اونم امروز فردا نوبتش میرسه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️