2777
2789
عنوان

موز🍌😭🍌

1731 بازدید | 172 پست

امروز به داداشم ۱۵ پول دادم گفتم برو برام موز بخر

برگشت دیدم یه موز دستشه و ۳ هزار تومن پول😑

بعد نصفش کردیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هی گیر میداد که تو ۸ تومنشو گرقتی و من ۴ تومنشو😂😂👌🏻

پ ن:همینجوری پیش بریم بجا سکه مهریمونو باید موز بزاریم😅

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

من اناناس میخام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من آووکادو میخوام واسه مهریه😁

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اناناس میخام

خیلی لاکچریه👌🏻

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
خیلی لاکچریه👌🏻

خیلی خوش مزس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من آووکادو میخوام واسه مهریه😁

واوووو چه های کلاس

من اناناس میخام

ناموسا بیخیال شو دیگه اون اناناس خوردن نداره🤧🤧🤧🤧😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

موز را پوست نکنیم.... 

😂😂😂