بعد نصفش کردیم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️هی گیر میداد که تو ۸ تومنشو گرقتی و من ۴ تومنشو😂😂👌🏻
پ ن:همینجوری پیش بریم بجا سکه مهریمونو باید موز بزاریم😅
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
خداییش اناناس و نارگیل دیگه اثری ازشون نیس تو میوه فروشیا
دقیقا😞سفره مردم هر روز داره کوچیک تر میشه
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
همین تصمیمو دارم☺☺☺☺☺☺☺☺فقط یه لبخند تحویل میدم😊😊😊😊😊😊😊
غرور هدیه شیطان 😈است و دوست داشتن هدیه خداست😇جالب این است هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم وهدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم. هرگونه کپی برداری از این امضاع پیگرد قانونی دارد🚔😅😅😅😅
تو میوه فروشی محل ما کلا دو تا دسته موز بود اونم کنار دخل گزاشته بود
وای یعنی فقط کم مونده موز قط بیاد🤦🏻♀️
دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.
عزیزمی... شما خیلی پولدارین ک کیلویی ۴۸ براتون چیزی نیست. وگرنه تا چند سال پیش گوشت کیلویی ۵۰ بود.. ...
ن عزیزم منظورم اینه ک دیگه اسی میگه 15 تومن ی دونه موز اینقدر نیس قیمتش 7 تا 12 تومن حساب کنی خیلی بیشتر از 48 ک من خریدم میشه وگرنه پولدارترینای ایرانم زیر خط فقر رفتن😅😅
چندوقت پیشا تو یه جمعی داشتیم درباره میوههای استوایی حرف میزدیم بعد گفتیم دنیای دهه هشتادی و نودیها زندگیها خیلی لاکچری شده دوره بچگی ما موز و نارگیل خیلی لاکچری بودن
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/