بعد نصفش کردیم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️هی گیر میداد که تو ۸ تومنشو گرقتی و من ۴ تومنشو😂😂👌🏻
پ ن:همینجوری پیش بریم بجا سکه مهریمونو باید موز بزاریم😅
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
والا تو این سایت حرف از گرونیم که میزنی جرمه انگاری حق نداریم نطق بکشیم😑😑
نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞 ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تو یه هفته ۶ کیلو کم کردم ک دختر😆 تو سن رشدی بخور دیگه میام با کتک غذا می دمتا🤨🤨
خو خوب نی😑😑😑
گشنم نی🤧🤧🤧🤧
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
اسی یه سوال ، بادرانه یا پنبه ریز یا نفیس یا بیز 🤪؟
هیچکدام😂
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
هم دلم ب حال خودمون میسوزه ک تو اوج جوونی تقریبا هیچ لذتی نمیبریم هم برا باباها میسوزه چقدر ...
سال ۹۳ برا پسر خواهر شورم ماشین دیوانه خریدیم ۳۵ هزار تومن
دوهفته پیش برا پسرم گرفتیم ۳۰۰ هزار تومن
پدرم سال ۸۹ چادر ۸ نفره بزررگ گرفت ۲۰ هزار تومن
برا پسرم یه چادر بچه گرفتیم ۲۸۰ هزارتومن😕😕😕
هرکاری میکنم نمیتونم تورم رو به درصد بگم🙃
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
منم همش توت فرنگی هوس میکنم وقتی تموم میشه میگم همین چهارتا دونه ارزش اینقد پولو داشت
اگه بارداری حتما داره😊😊😊بخور گوارای وجودت
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)