2777
2789
عنوان

موز🍌😭🍌

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 172 پست
منم امشب هوس نارگیل کردم سال ۹۳ تو پنجشنبه باز میریختن عین سیب زمینی روهم دونه ۳،،۴،تومن🤕🤕

خریدی چن.شده من داشتم سرشبی ب همسرم میگفتم کی فصل نارگیل میرسه گفت تمومم شد تو میگی کی میرسه گفتم خب ندیدم تو هیچ مغازه ای😂😂😂😂😂

یس 😐بچه بدی شدی هی اینو نمی خورم اونو نمی خورم🤨🤨

من قبلا هم گفته بودم خیلئییییییی بد غذام😑 خودمم قبول دارم الان هم بد تر شد باورت میشده تو ۳ هفته ۴ کیلو لاغر شدم😑😑😑😭😭😭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که خواب موز دیدم 🤣

😂😂😂😂

منم امروز مونده بودم بخورم یا بزارم یادگاری برای نسل های بعد که قرار نیست دیگه از نزدیک ببیننش😂

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
ار فراوون

خیلی وخته بازار نرفتم  

همش درس  

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
فک کنم تاپیک بترکه هاااا صلوات ختم کنید😌

چرا؟!؟

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
من قبلا هم گفته بودم خیلئییییییی بد غذام😑 خودمم قبول دارم الان هم بد تر شد باورت میشده تو ۳ هفته ۴ ...

تو یه هفته ۶ کیلو کم کردم ک دختر😆

تو سن رشدی بخور دیگه میام با کتک غذا می دمتا🤨🤨

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خیلی وخته بازار نرفتم     همش درس    

افرین درس بخون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دیشب گرسنه بودم یه موز برداشتم بخورم پسرم گرفت خورد منم به افق خیره شدم فقط برا بچه میشه خرید اونم گ ...

کاش ۵۵ بود

اینجا تا دیروز ۴۵ بود ولی امروز شد ۷۰🤦🏻‍♀️

ولی ادم ک میشینه فکر میکنه حس میکنه صد ها سال پیش بوده این ارزونی درحالی ک ده سالم نشده!حس عجیبی د ...

نتیجه امید و تدبیره🙃🙃🙃

میدنین سال ۸۹ مرغ شد کیلویی ۶ هزار تومن 

مردم میگفتن دیگه مرغ نمیتونیم بخریم؟ 🙃

سال ۹۴ سیب زمینی ۵۰۰ تومن بود🙃الان ۸ هزار تومن🙃

سیب تا سه سال پیش  اعلاش ۵ تومن بود الان ۳۰ تومن🙃

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم شهرها فرق دارن من مشهدم شاید اینجا موز ارزونتر و ب جاش باز ی چیزو تو پاچه مردم.میکنن اینجا ایر ...

دقیقاا👌🏻👌🏻

بعد از کشاورز بیچاره یه مبلغ ناچیز میخرن و اینهمه روش میکشن برای مردم😞

خریدی چن.شده من داشتم سرشبی ب همسرم میگفتم کی فصل نارگیل میرسه گفت تمومم شد تو میگی کی میرسه گفتم خب ...

نه بابا کجا بخرم

یه هوس بود گفتم بهش خفه 

طفلک لال شد🤭🤭🤭🤭

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اسی پروفت خودتی؟

نه عزیز دلم😅❤