بعد نصفش کردیم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️هی گیر میداد که تو ۸ تومنشو گرقتی و من ۴ تومنشو😂😂👌🏻
پ ن:همینجوری پیش بریم بجا سکه مهریمونو باید موز بزاریم😅
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
من قبلا هم گفته بودم خیلئییییییی بد غذام😑 خودمم قبول دارم الان هم بد تر شد باورت میشده تو ۳ هفته ۴ کیلو لاغر شدم😑😑😑😭😭😭
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم امروز مونده بودم بخورم یا بزارم یادگاری برای نسل های بعد که قرار نیست دیگه از نزدیک ببیننش😂
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
من قبلا هم گفته بودم خیلئییییییی بد غذام😑 خودمم قبول دارم الان هم بد تر شد باورت میشده تو ۳ هفته ۴ ...
تو یه هفته ۶ کیلو کم کردم ک دختر😆
تو سن رشدی بخور دیگه میام با کتک غذا می دمتا🤨🤨
آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،. بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
دیشب گرسنه بودم یه موز برداشتم بخورم پسرم گرفت خورد منم به افق خیره شدم فقط برا بچه میشه خرید اونم گ ...
کاش ۵۵ بود
اینجا تا دیروز ۴۵ بود ولی امروز شد ۷۰🤦🏻♀️
ولی ادم ک میشینه فکر میکنه حس میکنه صد ها سال پیش بوده این ارزونی درحالی ک ده سالم نشده!حس عجیبی د ...
نتیجه امید و تدبیره🙃🙃🙃
میدنین سال ۸۹ مرغ شد کیلویی ۶ هزار تومن
مردم میگفتن دیگه مرغ نمیتونیم بخریم؟ 🙃
سال ۹۴ سیب زمینی ۵۰۰ تومن بود🙃الان ۸ هزار تومن🙃
سیب تا سه سال پیش اعلاش ۵ تومن بود الان ۳۰ تومن🙃
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم شهرها فرق دارن من مشهدم شاید اینجا موز ارزونتر و ب جاش باز ی چیزو تو پاچه مردم.میکنن اینجا ایر ...
دقیقاا👌🏻👌🏻
بعد از کشاورز بیچاره یه مبلغ ناچیز میخرن و اینهمه روش میکشن برای مردم😞
خریدی چن.شده من داشتم سرشبی ب همسرم میگفتم کی فصل نارگیل میرسه گفت تمومم شد تو میگی کی میرسه گفتم خب ...
نه بابا کجا بخرم
یه هوس بود گفتم بهش خفه
طفلک لال شد🤭🤭🤭🤭
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)