بعد نصفش کردیم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️هی گیر میداد که تو ۸ تومنشو گرقتی و من ۴ تومنشو😂😂👌🏻
پ ن:همینجوری پیش بریم بجا سکه مهریمونو باید موز بزاریم😅
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،. بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
لعنتیه لاکچری. موز ده بود تازه میگفتم گرونه. نمیخریدم الان ک ۵ برابر شدا
کجای کاری ۷ برابر شده
اسی یه سوال ، بادرانه یا پنبه ریز یا نفیس یا بیز 🤪؟
آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،. بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
😂😂👌🏻👌🏻دقیقااا از این به بعد خیار رو هم فقط باید بو کنیم اونم داره میره بالا
میدونی خیار هفته پیش ۱۶ تومن بود😊😊😊
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اینجا هم من هرچی میگم قبول نمیکنن که من داداشم یدونه گرفت ۱۲ شد🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
تهرانی شما؟
من اصفهانم خیارم کیلویی۳۵🙆♀️🚶♀️🚶♀️
نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞 ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋