2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 60 پست
دیدم اخلاق شوهرم داره تغییر میکنه اصلا به من وبچه محل نمیداد به بهانه اضافه کار تا ساعت شش عصر با او ...

چرا ج مارو نمیدی اه 😐😐چیزی بهش نگفتی چرا اینطوری میکنه

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چندسال واسه گوشیش رمز گذاشت به منم نمیداد...تا اینکه مامانم به طور نامحسوس گفت مراقبش باش مشکوک میزنه ولی بازم قبول نکردم وپشتش بودم گذشت وگذشت دیگه صبرم از بی محلی تموم شد

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
[QUOTE=168484757]چرا ج مارو نمیدی اه 😐😐چیزی بهش نگفتی چرا اینطوری میکنه[/QUبهانه میاورد جواب نمیدا ...

یعنی چی اخه چه بهانه ای چرا جلو جمع اینطوری حرف میزنی .دیر میای خونه . اهمیت نمیذی به من. چرا اون خانوم و میرسونی چه دلیلی داره .اینا بهانه دارن واقعا بهتره به خودت بیایی چقد ساده ای تادوسال شک نکردی مامانت بهت هشدار بده من بجا تو دارم حرص میخورم اینقد ساکت موندی 

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

یه روز یهویی رفتم خونم که محل کار شوهرمم میشه شوهرم خیلی ترسیده بود اون خانومه هم همینطور شوهرم هی بهانه میاورد کلید خونه مامانم جا مونده اون خانومه هم اومد به بهانه اینکه کسی تو محل کار کارش  داره شوهرمو صدا زد برد هر کاری کردم درو باز نکرد وبهانه اورد کاملا مطمئن شدم یه چیزی هست چون بچه بغلم بود سردم بود هوا مجبور شدم برگردم خونه مامانم خیلی حالم میشهه یادم اون روزا 

بعد چندروز یه برنامه رو گوشیم ریختم ضبط مخفی صدا فعال کردم گذاشتم تو ماشین شوهرم عصر که برگشت گوشیو برداشتم چیزایی شنیدم که نباید میشنیدم داغون شدم دعوای شدیدی کردیم خواستم برم ابروی اون دختره رو ببرم خانوادم به زور نگهم داشتن شوهرم خیلی ترسیده بود به غلط کردن افتاده بود چون من بهش گفتم علاوه بر صدا فیلمم دارم به دروغ گفتما 

وتو این مدت هرروز چیزای تازه ای از رابطه شون فهمیدم که بدتر کرد حالمو هیچ کسیو هم ندارم که باهاش حرف بزنم بازهم به خاطر خانواده مجبور شدم بگم من اشتباه کرده بودم چیزی نبوده .....یه چیز دیگه هم هست دوسال پیش شوهرم وبرادر کوچیکش شریکی یه خونه خریدن تو بهترین منطقه شهر الان جاری من رفته اونجا زندگی میکنه که سر اونم کلی به من دروغ گفت والان میگه حتما باید بیای اون روستایی که من هستم اونجا هم هیچ امکاناتی نداره با بچه کوچیک سخته اینم اصلا اهل کمک نیست هروزم باید یه مسافتی برم وبیام که بچه مو ببرم پیش امانم که خودم سر کار برم واسم سخت میشه این روزا همش دعوا داریم من میگم سهمتو بفروش اینجا واسم یه خونه رهن کن ولی میگه نمیخوام ضرر کنم حاضر نیست به خاطر کاری بکنه با اینکه هر بلایی خواسته سرم اورده بچمم سر همی استرسای من عصبیه بد اخلاق شده سر دعوای ما دوتا یه دفعه خیلی ترسید تا دوروز تو خواب هق هق میکرد الانم هنوز حرف نمیزنه شبا نمیخوابه خودمم خیلی خستم تورو خدا هیچوقت ازدواج ندیده وشناخته نکنید حنما چندماه رفت وانمد داشته باشد من مجبور شدم شما نگکنید

مشکل من دختر بازی و یا هوس نیست مشکل من اینه موقعی که بهش نیاز داشتم رفت عاشق یکی دیگه شد همدیگرو میخواستن فقط چون اون دختره خیلی از همه شرایط از شوهرم بالاتر بود از ترس خانواده ومحیط بهش جواب مثبت ندادناز کرد شوهرم دوباره برگشت سمتم هر چند خودش اینو قبول نمیکنه ولی خودم که میفهمم چون اون خانوم یه پزشک بود دیگه حالم از هرچی دکتر بهم میخوره اون از کل شرایط خانوادگی ما خبر داشت میدونست وضعیت خوبی ندارم ولی بازم با شوهرم عشقبازی میکرد و ناز میکرد وعشوه میومد با این خواستارهای مجرد بهتری تو محل کارشون داشت ولی زندگی منو بهم ریخت میتونست به من اطلاع بده یا به شوهرم تذکر بده ولی همه وقت وفکر شوهرمو میگرفت برا خودش انشالله تو زندگیش خیر نبینه همه بلاها سر خودش وخانوادش بیاد ....محیط زندگی ما کوچیکه خونه پدری اون دختره روبروی خونه پدر شوهرمه همیشه استرس ونگرانی دارم داغونم