2777
2789
عنوان

مادرشوهر....😬😬😓😓😓

148 بازدید | 12 پست

خیلی چیزه کلی تودلم فحشش دادم دارم خودموکنترل میکنم که اینجام هرچی لایقشه بارنکنم

زنیکه یه چیزیودیشب داده بودشوهرم بیاره بالابعدامروزمیگه بیاراومدم بالاگشتم نیس ازپایین صدام میزنه که پیداکردی؟گفتم نه مامان نیس

دارم میگم نیستابازم مثل...سرشو انداخت پایین اومده بالاکه بگردیم پیداکنیم منم امروزمریض احوال بودم خونه نامرتب بود،دارم درسموادامه میدم اصلادوس نداشتم حالاحالاهابفهمن کتابام رومیزبوداومددیدنزاشتم زیادبمونه همین که اومد یه دوربااون چشای...همه جارو وراندازکردرفت انگاراون بهترمیدونه توخونه من چی کجاست😭😭

دعاکنیدازشون جداشیم خسته شدم حتی حق ندارم درخونموقفل کنم شوهرمم پشت اوناس،شوهرم کلااعتقادداره مایه خونواده ایم خونمون وسایلامون ماله همدیگس اصلاحس استقلال نداره

تازه خونه روقفلم کنم بازیه کلیدزاپاس پایین دارن

حالا خیلی کارای دیگم می‌کنه

اخلاقای خوبم داره مثلاکتابارودیدهیچی نپرسید یاخیلی نظرنمیده که اینکاروکن یانکن

ولی ازتون خواهش میکنم بادل پاکتون دعاکنیدخونه دارشیم،که این یه طرف قضیس

واینکه ازشون جداشیم

چون خواهرشوهرم خونه دارن ولی ۱۲ساله که بامادرشوهرشینایجا زندگی میکنن من روحیم خیلی مستقله طاقت نمیارم😣😣😣

چون دختر مودبی هستی حتما برات دعا میکنم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

برو مستاجری خوب . روحیتون مهمتره که اگه شوهرت نمیتونه پس بشین صحبت کن که باید اجازه بده در خونه قفل باشه بگو اگه یه خانواده ایم بریم خونه بابام زندیگ کنیم

روانشناسی کودک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو مستاجری خوب . روحیتون مهمتره که اگه شوهرت نمیتونه پس بشین صحبت کن که باید اجازه بده در خونه قفل ...

قبنابیشتربهش میگفتم میگف اجاره نمیدیم حق نداری حرفی بزنی

سه ساله اینجاییم سه سالم بابات بزاره بریم طبقه پایینشون

درصورتی که بابای من کارنمیکنه باپول اجاره بخشی ازخرج زندگیشومیگذرونه

مستاجریم دوست ندارم امکان خونه خریدنوداریم فقط خدابایدیه نگاه ویژه بهمون بکنه

گل خانم اینا رو قبل ازدواج باید به همسر میگفتی مستقل باشید.

فقط تو اینجوری نیستم هستند عروس و مادر شوهر که خونشون پیش همه حیاطشون یکیه. 

مادر شوهر بدون در زدن میاد خونه پسر . یا در یخچال باز میکنه. یا وسایل بدرد نخورشو میاره سمت خونه پسرش . نوه اش رو جاسوس و خبر چین بار میاره از همه جا اطلاعات براش ببره ولی اطلاعات خونه خودشو نبره. و...

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
گل خانم اینا رو قبل ازدواج باید به همسر میگفتی مستقل باشید. فقط تو اینجوری نیستم هستند عروس و ما ...

نه خداروشکردراین حدنیس،ولی وقتایی که نیستم میادخونه همه جاروبررسی می‌کنه ازلباسشوییم استفاده می‌کنه

همین چندروزپیشم خونه نبودم تارسیدم میگه خواستم کیک تابه ای بپزم ظرف توروبرداشتم بماندکه کیکشم افتضاح بود😂😂

2790
2778
2791
2779
2792