2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوف بچه خاهر منم همین بود

باز خوبه پسرت قورت میده

خاهرزاده من که اون غذارو از دهنش درمیاورد و هرچی هم خورده بود بالا میاورد😪

غذاهارو با گوشت کوب برقی باید براش بکوبی

هر دفعه کمتر از دفعه قبل بکوب و نرم کن 

یواش یواش باید از غذاهای خیلی نرم ب غذاهای سفت برسی

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

فک کروم کوچولوئه واسش راه حلی ب ذهنم نمیرسه

خدا خیر بده پرستاری ک ب من گفت بچتو از اول ب میکسر عادت نده بزار بافت غذارو حس کنه

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

وای ن بزرگه نمیشه

مجبوری...کار دیگ ای از دستت برنمیاد

دکتر ب خاهرم اینطوری گفته بود😔

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
ن بابا مجبوره ک بهتر بجوهه ی قاشق پرازاین بزگا برنج میزارم دهنش میبینم نیست😅😅

وااای خدایا نکن دل درد میگیره😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792