2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف بچه خاهر منم همین بود

باز خوبه پسرت قورت میده

خاهرزاده من که اون غذارو از دهنش درمیاورد و هرچی هم خورده بود بالا میاورد😪

غذاهارو با گوشت کوب برقی باید براش بکوبی

هر دفعه کمتر از دفعه قبل بکوب و نرم کن 

یواش یواش باید از غذاهای خیلی نرم ب غذاهای سفت برسی

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

فک کروم کوچولوئه واسش راه حلی ب ذهنم نمیرسه

خدا خیر بده پرستاری ک ب من گفت بچتو از اول ب میکسر عادت نده بزار بافت غذارو حس کنه

صبور ،مثل درختی که درآتش میسوزدوتوان گریختن ندارد

وای ن بزرگه نمیشه

مجبوری...کار دیگ ای از دستت برنمیاد

دکتر ب خاهرم اینطوری گفته بود😔

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
ن بابا مجبوره ک بهتر بجوهه ی قاشق پرازاین بزگا برنج میزارم دهنش میبینم نیست😅😅

وااای خدایا نکن دل درد میگیره😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792