2777
2789

بچه ها داستان ما خیلی مفصله 

قضیه از این قراره که ما شیش ماه پیش از طریق یه کلاس مجازی باهم آشنا شدیم و شروع کردیم به حرف زدن تا دو سه هفته پیش کم کم رابطه بینمون جدی شد و یه احساس واقعی بینمون شکل گرفت...

چهارشنبه قرار بود برای اولین بار باهم بریم شام بیرون و اونم ترتیب یه شام دونفره رو داده بود و منتظر من بود که برسم

ولی من دقیقا دم در رستوران بابام بخاطر مانتوم بهم گیر داد و با یه دعوای مفصل منو برگردوند خونه.نگم براتون که طرف مقابلم چقدر عصبانی شد و بهش برخورد و همه هم میدونن اگه کسی یه ذره بره روی اعصابش راحت طرفو بلاک میکنه اما منو بخشید و با هم تازه خوب شده بودیم و میگفت بخاطر عشقم بهت نتونستم ازت بگذرم نمیدونم چرا باهمه فرق داری ولی میدونم میخوای گولم بزنی🥺

منم بهش سفت و سخت گفتم که بهم اعتماد کنه...

اما دقیقا پریشب یکی از دوستای من که با رفیق ایشون دوستن اومد و به دروغ بهم گفت که فلانی گفته تو آویزونشی...

منم ناراحت رفتم از خودش پرسیدم که اونم رو در رو کرد و حقیقت معلوم شد

ولی همون دوست مشترکمون جوری رفتار کرده بود که من انگار همه مسائل خصوصیمون رو بهش گفتم و طرفم هم گفت من از این کار متنفرم و هرچی من براش توضیح دادم که من نگفتم چیزی بازم ناراحت بود 

منم حرصم گرفت گفتم اگه اینجوری فکر میکنی پس خداحافظ

اونم گفت به سلامت🥺🥺🥺

بچه ها دلم براش یه ذره شده

حستون چی میگه؟

چیکار کنم من؟

لطفا راهنمایی کنین خودم حس شیشمم خوبه ولی بدرد خودم اصلا نمیخوره😕😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات چکار میکرده‌اون وسط؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

۶ ماهه دوستین و دو سه هفته پیش رابطه بینتون جدی شد و یه احساس واقعی بینتون شکل گرفت؟؟؟؟

چجوری فهمیدی این احساس واقعیه؟ ما ۳ سال با هم دوست معمولی بودیم تازه این چندماهه که دیگه رابطه امون تو سال چهارمه جدی شد و به هم احساس داریم و خیلی ام عمیق ولی بازم با این حال هیچوقت نمیگم احساس واقعی....چجوری بخاطر این ۶ ماه فهمیدی این حسا واقعیه؟ 

بنظرم اصلن اهمیت نده و بی محلی کن اگه بخوادت میاد اگرم نه همون بهتر که الان بره بعدشم پسری که مغرور باشه و بداخلاق و عصبی ارزش وقت گذاشتن نداره اینا زندگی سیاه کنن🙄

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
۶ ماهه دوستین و دو سه هفته پیش رابطه بینتون جدی شد و یه احساس واقعی بینتون شکل گرفت؟؟؟؟ چجوری فهمید ...

نه منظورم اون نیست گلم🙁از احساس واقعی منظورم اینه که از حد دوست معمولی فراتر رفتن فقط

امیدوارم خوشبخت باشین همیشه😍😍😍😍

چشم من منتظرم میمونم چقدر احتمال میدی بیاد خانوم مشاور؟🥺🙁

بدون اجازه پدرت و مخفیانه کاری نکن که مثل ... سگ از عاقبت اون کار پشیمان میشی و دنیا مجازات کار غلطت ...

عزیزم پدر من خیر منو نمیخواد فقط میخواد منو مثل یه برده توی مشتش نگه داره پدری که خیر بچشو میخواد دائم بهش نمیگم حالم ازت بهم میخوره ازت بدم میاد و سیاه و کبودش کنه😔

عزیزم بیس رابطه اعتماده، وقتی براش توضیح دادی اگر قبول کرده دیگه این بحث‌ها نیست که. یه‌ذره بهش فرصت بده میدونم که خیلی سختته و شاید اصلا حس بی‌قراری کنی الان. ولی بذار زمان بگذره، اگر دوستت داشته باشه ناراحتیش که بگذره میاد جلو دوباره چون تو توضیحت رو دادی بهش و مسئله از سمت تو حل نشده نیست انگار حداقل با توجه به چیزهایی که خودت تعریف کردی. یه زمان میبینی طرف این‌قدر عصبیه اون وسط اصلا منطقش کار نمیکنه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "