2777
2789
عنوان

خون بس

| مشاهده متن کامل بحث + 76293 بازدید | 406 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه ش کو؟؟

کفت شب میذاره

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
خانوما ادامشو شب میزارم براتون...فقط لطفا هرکی میخاد ادامشم بخونه الن بگه که وقتی خاستم ادامشو بزارم ...

عزیزم منم حتمالایک کن مرسی💜

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

منم لایک کن

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش
عالی بود واقعیه واقعا

سلام عزیزم...راستش من توی ی برنامه اجتماعی هستم ب اسم ویسگون اونجا این داستان رو دیدم و اونی که این داستانو نوشته گفته که واقعیه

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

سلام خانوما...من الن ۱۰پارت میزارم براتون چون شاید شب نتونم بیام عشقا

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

#رمان #خون_بس برگرفته از داستان واقعی زندگی یه دختر

پارت سی و یکم

مامان، رقیه رو بلند کرد کشید تو بغلش گفت کجا بودی بیای ببینی پدرت چه بی کس و کار رفت زیر این خاک .

رقیه دست مامانم کشید کنار و‌ یه کلمه گفت ولم کنید اومدم پیش بابا بزارید ببینه دخترش بدبخت شده سرش اورد بالا داد میزد مردم ببینید دختر این مردو به چه روزی افتاده مگه من چیکارتون داشتم یه گوشه خونتون نشسته بودم و کلفتیتون میکردم چرا منو به اون خانواده دادین چرا باعث شدین من سیاه بخت بشم شما ها که میدونستین اون پسر مریضه دیوانست چرا قبول کردین من زنش بشم .

رحمان اومد گفت رقیه بشین اینجا جای این حرفا نیست.

گفت چیه از تو هم دلم پره تو چرا نیومدی این مدت به من سر بزنی نگفتی برم ببینم خواهرم مرده یا زندست نه معلوم همتون از دستم سیر شده بودین.

بی صدا داشتم زندگیم میکردم خودم با شرایط داشتم وقف میدادم که اون سهراب بی همه چیز بدبختیمو دوبرابر کرد از روز که فهمیدن قاتل پسرشون برادر منه یه اب خوش نذاشتن از گلوم پایین بره ،بچه تو شکمم کشتن گفتن همونطور ما داغ بچمون دیدیم تو هم باید داغ بچت ببینی حتی مادرتم باید داغ بچه هاش ببینه.

رحمان گفت بسه رقیه میریم خونه حرف میزنیم .

گفت کدوم خونه تا همینجام منو با التماس اوردن. الانم برا من بپا گذاشتن .

مردم همه نگاه میکردم واقعا دوست داشتم زمین دهن باز کنه برم داخل زمین ولی اینطوری بی ابرو نمیشدیم جلو ننه گلنار و عباس.

مامان به زبون محلی خودش فش میداد و میزد انقدری خودش زد که همونجا از حال رفت .

برگشتم سمت رقیه چادرش نمیذاشت دیده بشه چهرش ...

پارت سی و دوم

رقیه پاشد که بره چادرش از سرش افتاد سرم‌ اوردم بالا وای باورم‌ نمیشد تمام صورتش جای زحم‌ بود انقدر لاغر شده بود که با دیدنش شکه شدم .

سریع خم شد چادرش انداخت رو سرش و بدون حرفی رفت.

دوییدم سمتش و گفتم ابجی میدونی قرار چی به سر منم بیاد گفت اره خوب میدونم شیرین توروخدا خودت بکش ولی نیا تو اون خونه بخدا بدتر از من میشی میدونم که شکنجت میدن بزار برو فرار کن یا هرکار دیگه ولی پات نزار تو اون خراب شده .

گفتم تو چی رقیه من بیام باز دیگه دست از سر تو بر میدارن کاری به کارت ندارن.

رقیه گفت تو نگران خودت باش من دیگه عادت کردم بعدم من بزودی میرم‌ پیش بابام.

همین یه جمله گفت و سری دویید رفت هرچی صداش کردم دیگه برنگشت .

برگشتم رفتم سرخاک‌ همه رفته بودن خونه برا ناهار 

تنها نشستم کنار قبر بابام و یه دل سیر گریه کردم انقدر بیحال بودم سرم گذاشتم‌ کنار قبر بابام و خوابم برد.

با صدا شیرین خانم گفتن از خواب پریدم گفتم چیه کیه با من چیکار داری.

گفت ببخشید ترسوندمتون منم عباس ،ننه منو فرستاد دنبالتون گفت برو ببین شیرین کجاست .

پاشید بریم خونه همه نگرانتونن،گفتم مهمونا رفتن گفت بعله همه رفتن.

گفتم شما برید منم میام ،یهو عباس نشست کنار قبر پدرم گفت میتونم باهاتون صحبت کنم.

گفتم بعله بفرمایید، گفت چند ماه پیش که برای اولین بار اومدین شهر همراه پدر خدا بیامرزتون من شما دیدم از همون اول از شما خوشم اومد ولی خوب انقدری خجالت میکشیدم که نمیتونستم به کسی بگم ،فقط از رحمان شنیده بودم که یه خواهر داره عاشق کتاب و درسه حتی چند باری کتاب دادم رحمان براتون بیاره، از خجالت سرم انداختم پایین که گفت این دفعه که اومدین از ننه گلنار خواستم بیاد باهاتون حرف بزنه بعد اینکه فهمیدم ازدواج نکردین بیشتر خوشحال شدم الانم اگه اینجاییم اومدیم که از مادر و برادرتون شما خواستگاری کنیم .

گفتم چی ،گفت ببخشید من خیلی رک حرف زدم ببخشید اگه ناراحتتون کردم......

پارت سی و سوم

بدون هیچ حرفی پاشدم لباسم تکوندم و راه افتادم سمت خونه اومد پشتم گفت ببخشید معذرت میخوام میدونم ناراحتتون کردم ولی بخدا من نیتم خیره .

هیچی نگفتم و دوییدم سمت خونه نفس نفس زنان رسیدم خونمون سلام دادم و رفتم تو اتاق در بستم همونجا نشستم زمین و دستهام گذاشتم رو سرم دلم خیلی گرفته بود از اینکه الان عباس با چه امیدی اومده اینجا و از هیچ چیزی خبر نداره الان چطور میشه چی میتونیم جوابش بدیم اصلا دوست ندارم بفهمه که قرار چه اتفاقی برام بیفته.

ناراحت بودم از اینکه چند وقت باعث شدم عباس بهم فکر کنم پیش خودش نقشه بکشه که چطور منو خوشبخت کنه.

صدا در اومد مامان گفت چیشدی دختر گفتم الان لباس عوض کنم میام .

پاشدم لباسهام عوض کردم و رفتم بیرون کل فکر و ذهنم بهم ریخته بود ،خاله تا منو دید گفت چرا بازم مشکی تنت کردی پاشد از ساکش برام یه روسری اورد و انداخت سرم گفت دیگه مشکی نپوش دخترم .

به مامان گفتم من میرم شام بزارم گفت باشه بزار .

تو اشپزخونه سرم گرم کار بود که شنیدم خاله داره راجب عباس حرف میزنه گوشام تیز کردم که متوجه بشم چی میگه.

خاله گفت من بعد بیست سال ازدواجم به زور خدا بهم یه پسر داد اونم بزرگ کردم و سرسامون دادم دو سال بعد عروسی علی پدرش فوت کرد و من تنها شدم.

چون تنها بودم علی زن و بچش اورد پیش من زندگی کنن چون خودش راننده بود و شب و روز تو جاده ها.

تقریبا عباس پنج سالش بود که خبر مرگ علی برام اوردم ،نمیدونی چه روزای بدی پشت سر گذاشتم ،سال علی نشده بود که زنش هم گذاشت رفت از پیش من و ازدواج کرد، حتی عباسم با خودش نبرد.

از اون روز تموم زندگی و دار و ندارم شد عباس ،با کلی بدبختی بزرگش کردم و الان برا خودش شده مرد .

دلم خیلی برا عباس سوخت که نه پدر نه مادر نه خواهر برادری داشته .

یهو خاله گفت راستش این پسر من الان خاطر خواه دختر شما شده ما تا اینجا اومدیم که شیرین از شما خواستگاری کنیم .

یهو صدای سرفه مامان شنیدم لیوان پر اب کردم و بردم براش انقدر سرفه کرده بود که نفسش بالا نمیومد فقطم از چشمهاش اشک میومد.

گفتم مامان خوبی چی شد یهو گفت خوبم یهو اب دهنم پرید تو گلوم خفم کرد .

تو برو به کارت برس ....