2777
2789
عنوان

پلیس قلابی

493 بازدید | 52 پست

من امروز صبح رسیدم و مسافر بود حدود 6 صبح بود وارد کوچه شدم ک برم خونه ی اقایی صدام زد جدود 45.50 سالش بود لباس معمولی و شلوار پارچه ای.بهم گف مال این محلی ؟گفتم اره 

گف حجابت ببین گفتم چشه ؟حجابمم مانتوم بود ک دکمه مخفی داشت ولی همش نبسته بودم و شالم کامل روش بود.شلوار زخمی پوشیده بودم اومد دستش گزاشت رو پام گف ببین اینطوریه .گف بیا کنار کارت دارم من پلیسم و از گشت پیاده شدم الان اومدم بهت بگم .منو کشوند کنار حرف زد باز گف بیا بریم اونور تر .من فکرشم نمیکروم ک نباید برم باهاش.میگف میبرمت پاسگاه بازداشتت میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐🥴متجاوزه بوووووووق(ب دلایل امنیتی بقیه سخنه گرانبهامو سانسورش کردن)

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

گفتم ینی چی اقا ؟ی تذکر بده برو دیگ.ب من گف ببین کل بدنت معلومه و...بااینکه اصلا معمول نبود و شالم میزد کنار هی بهم میگف دست نزن وگرن زنگ میزنم بیان منم ترسیده بودم تو محله ک همه اشنا بودن.یهو گف سایز سینه هات چنده.و بعدش خیلی ببخشید آلتش اورد بیرون گف دست بزن گفتم ینی چی جمع کن بابا گف میخاسم امتحانت کنم افرین دختر پاکی هسی گف اصلا ب چشمم نگاه نکن فقط ب التم نگاه کن داشت باهاش ور میرف میگف الان نگاه این سایز تو شده و کلی چیزای دیگ.بچها حالم بده میخام برم شکایت کنم ولی نمیدونم چطوری چون حتی کارتش ازش خاستم نشون نداد ماسکم رو صورتش بود برنداشت 

من تاحالا با پلیس روبرو نشده بودم یهو این از پشتم دراومد گف امنیت اخلاقی ام میگف بیا کنارم وایستا اگ گشت دیدم بگم با منی ک نبرنت .بچه ها من وضعیتم مناسب بود اصلا طوری تبود ک بخاد اینجوری شه 

گفتم ینی چی اقا ؟ی تذکر بده برو دیگ.ب من گف ببین کل بدنت معلومه و...بااینکه اصلا معمول نبود و شالم م ...

خدالعنتش کنه حرومزاده رو

خانوادشم دنبال اینکاران مطمئن باش...

#ایران🖤
2790
2778
2791
2779
2792