2777
2789
عنوان

پلیس قلابی

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 52 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو محلتون پاسگاه یا بسیج دارید؟؟

تو محله ما چنین مشکلی پیش اومده بود که یه اقا مزاحم خانما میشد به بسیج اطلاع دادن بسیج هم با پاسگاه هماهنگ کرد سر یه هفته گرفتنش بی ناموس رو

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
کارته چی نشون بده؟ پلیس نبوده که اون. یه آدم روانی منحرف بوده گفت به این بهانه وعنوان کثافت کاری کنه

ظاهرش میدی شماهم فکر میکردی پلیسه 

با ی من ریش با لباس شخصی پارچه ایی قیافش نمیخورد همچین ادمی باشه 

عذاب وجدان فک میکنم ب نامزدم خیانت کردم نمیدونم 

ب من میگف ب چشام نگاه نکن فقط ب التم سرم میاوردم بال ک نگاه نکنم میگف استغفرلله بگو زود ک گناه کبیره نشه 

😂😂😂

🤪😃💋

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
ظاهرش میدی شماهم فکر میکردی پلیسه  با ی من ریش با لباس شخصی پارچه ایی قیافش نمیخورد همچین ادمی ...

🥴😂🥴😂🥴🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
خاشمان آمد

😂😂😃مانام

تو محلتون پاسگاه یا بسیج دارید؟؟ تو محله ما چنین مشکلی پیش اومده بود که یه اقا مزاحم خانما میشد به ...

ن نداریم .ولی هرطورم شده میرم ب پاسگاه اطلاع میدم یا میرم صبحا بیرون با ماشین ک پیداش کن فقط زنگ بزنم پلیس چون خیلی حالم بد شده و اروم تمیشم