2777
2789
عنوان

سردرگمي

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 32 پست
با شوهرم چيكار كنم آخه اگه بچه دار شم ديگه زياد تحويلش نميگيرم ٩ سال عمرمو پاش گذاشتم ألبته تازه ٨ م ...

تو ایران خانواده های از قدیم میخورن براشون عادی اونجا میرن میخورن  دیگه ولی هورمون زنانه روبیشتر می کنه خوردن زیادش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید اگه دوست دارید جواب بده شغلتون چیه ؟؟؟ خودت اول تنها ملبورن بودی رفتی سراغ کار اونجا با شوهرت آشنا شدی چند سال اونجا زندگی می‌کنی ؟؟؟

خدایا آن ده که آن به 
ن عزیزم یکی از اشنا ها شوهرش مشروب میخورد از دکتر پرسیده بود گفته بود که کم نمیکنه

واقعا، اميدوارم البته زيادم نميخوره الان تابستونه هد دو هفته يه بار ميخوره ، دركش ميكنم چون هنوز سيتيزن نيست من سه سال پيش شدم  ولي اون هنوز نداره ميخواد داداشاشو بياره نميتونه 

ببخشید اگه دوست دارید جواب بده شغلتون چیه ؟؟؟ خودت اول تنها ملبورن بودی رفتی سراغ کار اونجا با شوهرت ...

عزيزم خواهش ميكنم، من ١٠ ساله اينجام واسه تحصيل اومدمو بعد اقدام كردم واسه ويزا، تنهااومدم شوهومو اينجا ديدم اون ويزا داره ولي سيتيزن نيست، ولي من سيتيزنم كارم طراحي و نقاشي فيكچر وال هست عزيزم

عزيزم خواهش ميكنم، من ١٠ ساله اينجام واسه تحصيل اومدمو بعد اقدام كردم واسه ويزا، تنهااومدم شوهومو اي ...

از اول بهش میگقتی من ایران بیا نیستم 

خدایا آن ده که آن به 

البته منم دوس دارم زمستوناي اينجا بيام ايران چون زمستوناش خيلي سرده، دلمم تنگه واسه اونجا ، فقط چون خيلي وقته نبودم ميترسم از ايران ، مثل اصحاف كهف اون موقع همه چي ارزون بود و حالا كلي عوض شده 

2790
2778
2791
2779
2792