2777
2789
عنوان

سردرگمي

238 بازدید | 32 پست

خيلي تنهام، نه دوستي دارم نه خانواده اي كه پشتيبانم باشن، شوهرم فقط به فكر خودشه، آدم خوبيه ولي.. اينجا تو استراليا تو شهر زيباي ملبورن زندگي مرفه و راحتي داريم من خودم ايرانو دوس ندارم واسه زندگي ولي اون ديوونم كرده ميگه من ميرم و توام نيومدي بمون ، خيلي خودخواهه ، خونمو ايران فروختم ازم گرفت پولشو و خودشم پولاشو گذاشت يه خونه خريديم اينجا، ميگه من بدون داداشام نميتوتم زندگي كنم، خيلي كلافم كرده ديگه خسته شدم، خيلي خسته شدم خانوادمم خوب نيستن، هميشه باهام بد بودن، دارم ميتركم دلم يه دوست ميخواد كه سرمو بزارم رو شونه هاش، دلم از تنهايي گرفته ، دلم ميخواد برم،. دور از همه، آدما فقط اذيتم ميكنن، چيكار كنم خدايا، ميشه يه ني ني بهم بدي با اون مشغول شم و از دنياي آدم بزرگا بيام بيرون، ديگه شوهرمو دوس ندارم، احساساتمو كشته... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو اقدام بارداري هستم كار ميكنم ولي دو هفتس نميرم

تو ارزوی من داری زندگی میکنی لعنتی! ینی میمیرم برا استرالیا، میشع یکم از شرایط زندگی و شرایط اقلیمی و محیط و اب و هوا اینا بگی، با خرج و مخارج مورد نیاز

بخند! همین الان
تو ارزوی من داری زندگی میکنی لعنتی! ینی میمیرم برا استرالیا، میشع یکم از شرایط زندگی و شرایط اقلیمی ...

عزيزم واقعا بهشته، من كه عاشقشم ولي شوهرم دلش ميخواد ايران كنار داداشاش باشه به خدا زندگيمون اينجا عاليه ولي اون خرابش داره ميكنه، هواي ملبورن كه هر روز چهار فصل رو تجربه ميكني ولي كار توش فراوونه و در آمدا هم بالاس هو نوع ماشيني بخواي هر مدلي ميتوني از دم قسط بخري، ديگه اينكه خيلي خوبه ديگه، ببخش نميخوام بگم ايران بده ولي واسه زندگي اينجا بهتره من دوس دارم ايران سالي يكي دو ماه بيام نه بيشتر

قلبم، 😍😍

نه عزيزم ببخشيد ولي به خدا دارم واقيتو ميگم مثلا من خونمو ايران يه آپارتمان ٧٠ متري رو فروختم شوهرمم اينجا كار كرد پولشو گذاشت يه خونه بزرگ استخر و جكوزي دارم چهار خوابه خريديم، يعني تعجب ميكنم از اون كسايي اينجان و هر روز حسرت ايرانو ميخورن بعد بر ميگردن ايرانو پشيمون ميشم.، البته هر كي يه نظري داره  اينجا اگه مرد عمل باشي پول ريخته راحت ميتوني پولدار شئ و زندگي مرفه داشته باشي 

با شوهرم چيكار كنم آخه اگه بچه دار شم ديگه زياد تحويلش نميگيرم ٩ سال عمرمو پاش گذاشتم ألبته تازه ٨ ماهه ازدواج كرديم كه كاش نميكرديم، كاش با يكي از همين استراليايي ها ازدواج ميكردم، همكارام بودن ولي گفتم فقط ايراني، مجبورم منت شوهرمو بكشم كه مشروب نخوره وقتي تو اقداميم ولي رفيم يه دكتر ايراني اينجا گفت مشروب بخور سيگار بكش ايرادي نداره، دكتر خر احمق ، از چشم افتاده شوهرم خيلي ناراحتم ازش، مثلا تو اقداميم باز مشروب وخوردو پريده تو استخر الان، خدا هيچ كسو محتاج شوهرش نكنه

2790
2778
2791
2779
2792