2777
2789
عنوان

زندگی بد من

1214 بازدید | 28 پست

دوستان میخوام زندگیمو براتون تعریف کنم خیلی سختی کشیدم و واقعا کسی رو ندارم 

من سال ۸۹ وارد دانشگاه شدم یه پسری ازم خوشش اومد همش اصرار که میخوام باهات اشنا شم ولی چون من با هیچ پسری نبودم میترسیدم اون استاد هارو واسطه میکرد من بهش گفتم نه و همش تو کلاس خون دماغ میشد گذشت بعد یه سال من راضی شدم بشنوم حرفاشو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی اصرار کرد که من فقط میخوام باهات ازدواج کنم خدایی ادم دوست پسر بازی هم نبود ما باهم حرف زدیم مادرشم یه سال بود فوت کرده بود اوایل خیلی خوب بود تا یه ماه بعد اون شروع کرد به تهمت توهین و هزار جور بداخلاقی 

من همش میگفتم اشکالی نداره خوب میشه میگذره هر بار میگف برو سراغ زندگیت من کار نمیکنم تو صاحب زندگی بشی من نمیخوامت ولی منم هزار جور محبت میکردم براش کادو میگرفتم حتی جزوه هاشم من کپی میگرفتم حتی بعضی مواقع پول هم ازم میگرقت ما ۷ سال اینجوری ادامه دادیم منو از همه پنهون میکرد اصلا نمیذاشت خانوادش از وجود من باخبر بشن خواهرش میدونست به اونم گفته بود 

که ما تموم کردیم تا اینکه یک سال پیش بهم گف تموم کنیم نمیخوام تو جلوی پیشرفت منو گرفتی و من واقعا تصمیم گرفتم تموم کنم و باهاش تموم کردم اون زنگ زد اصرار به خانوادم که من دختر شما رو میکشم ولی من تسلیم نشدم گفتم نه 

باهاش تموم کردم و گذشت یه پسری همشهریم بود یکی از پسرای فامیل رو واسطه کرد که به فلانی بگو با من ازدواج کنه حتی رفته بود با مادر اون پسر که فامیلمون بود حرف زده بود که اره خانوادم میدونن من اونو میخوام اون خانوم اومد به خانوادم گف ولی خانوادم به خاطر خواهر بزرگم ردش کرد

ولی اون اقا دست بردار نبود همش به فامیلمون اصرار که دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم بالاخره شماره منو گرف منم راست و حسینی بهش گفتم یه پسری بوده زندگیم از طرفی خود اون پسره یه نشون کرده ای داشته تو زندگیش اما بعد دو ماه ارتباط که من گفتم پسره سرد شد