2777
2789
عنوان

زندگی بد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه جواب نمیداد شبا بهم میگف نمیتونم واتساپ ج بدم چون خانوادم هستن در حالیکه صبح میدم تا ساعت ۴ صب بیدار بوده و من به اون واسطه گفتم اونا هم گفتن به ما ربطی نداره و اون خانوم واسطه به مادر پسره گفته پسر شما اینکارو کرده و اونم گفته اصلا ما خبر نداریم 

نه پسر همشهریم که خواستگارم بود

من ک گیج شدم ولی ب نظرم زیر سر همون پسره ای باشه ک اولین بار باهاش آشنا شدی....حالاهم اتفاقی است ک اغتاده،کاری از دستت بر نمیاد،وهمه هم مث هم نیستن....دختر باوقاروسنگینی باش ،صد نفرم خواهانت میشن....

خدایا شکرت💐🙏

اینم بگم خواستگار دومم که همشهریم بود و من دوسش داشتم خواهرم بدوبدو رف پشت سرمن پیش همه حرف زد که ازه خواهرم بده من موندم اون ازدواج میکنه خواهرم میاد پیش شما کی میاد پیشش با کیا حرف میزنه

ببین با کسی ک اشنا میشی نمیخاد همون اول همه چیزو بزاری کف دستش یه مدت ک گذشت ازت خوشش اومد و یه مقدار وابستگی پیش اومد اونوقت اکه لزومی داشت بهش بگو اینجوری احتمال اینکه بره خیلی کمتره بعدشم بگو قرار بوده نامزد کنیم خانوادم قبول نکردن

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"