2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 108 پست
خواهر من خیلی مهربون و با وجدانه شوهرمم براش مثل داداش بزرگشه. ولی جلوش همیشه حجاب داره با اینکه پون ...

اره درسته همه مث هم نیستن ولی اینا رو میشنوم میگم خدایا شکرت

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

ای جان روحشون شاد💕خدا رحمتشون کنه.....یه لحظه دلهره گرفتم اشتباه خوندم پیام رو...فکرکردم همسرتون یا ...

قربونت برم خدا رحمت کنه امواتتون رو🌹🌹

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی عزیزم دلبررر دیگ کاملا رفت؟ تو عزیزتری🌹

فدات

ن برگشته عشقم

@دلبررر اینا

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

ن اوایل حس میکردم اشتباه میکنم حساسیته الانا دیگه مطمنم چیزی شده خیلی خیره میشن،یا مثلا ب عنوان شوخی ...

اسی جلو خواهرتو بگیر تا گندش در نیومده

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
اره درسته همه مث هم نیستن ولی اینا رو میشنوم میگم خدایا شکرت

یادمه یه کلاسی رفتم دختره خیلی در ظاهر خوب بود و خوش برخورد بعد برام تعریف کردن که خواهربزرگش به خاطر رابطه اون و شوهرش طلاق گرفته اونم با یه بچه .خیلی تعجب کردم بهش نمیومد اینجور دختری باشه .هم زندگی خودش خراب کرد دخترونگیش از دست داده بود و باردار شده بود هم خواهرش طلاق گرفت جفتشون خونه باباعه نشستن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اسی جلو خواهرتو بگیر تا گندش در نیومده

میخواستم اول ب اجیم بگم یا خانوادم بعد میگم الان میگن مشکل از شوهرته چون بار اولش نیس از اینکارا میکنه و میگن اجیم بچس

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی