2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 108 پست
فداتشم تقریبا ۵٠ روزه ک فوت کردن😔

خدابیامرزه پدرتو 😢😢😢😢روحش شاد

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجیم بچست ۱۶سالشه این مرتیکه داره از راه ب درش میکنه

یعنی چی بچه ۱۶ ساله به شوهرت نگاه می کنه شاید تو خیلی حساسی.از کدوم ۱۶ ساله ها ازاینا که هنوز بچه ان یا از این ها که فک می کنی اینقد پخته ان که ۲۲ سالشونه؟خیلی از بد هم بدتره این شکت

میخواستم اول ب اجیم بگم یا خانوادم بعد میگم الان میگن مشکل از شوهرته چون بار اولش نیس از اینکارا میک ...

بگو میدونم اون عوضیه ولی خوارهرم بهش رو نده

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
میخوام الان بهش پیام بدم بگم متوجه شدم چیزی هست دیگه نمیتونم تو خودم بریزم

پیام چیه اخه 

چرا رودر رو صحبت نمیکنین 

بعدشم بنظر من اول به مادرت بگو به خواهرت تذکر بده 

بعد با شوهرت مطرح کن اونم رودر رو نه با پیام 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یعنی چی بچه ۱۶ ساله به شوهرت نگاه می کنه شاید تو خیلی حساسی.از کدوم ۱۶ ساله ها ازاینا که هنوز بچه ان ...

خب داماد ما عموی دخترخالمه

منم رابطه خوبی تو بچگی باهاش داشتم.اما نه اینکه خیره بشم🙈

به خاهرش گوشزد کنه اون نمیفهمه.پیش خودش فکرمیکنه حتما ادم خوبیه همینطوری دوسش داره

مشكل از خواهرتونه الان ١٦ساله ها اندازه ٢٥ساله ها بيشترميفهمن حتما پيگيري كن و ب خواهرتون گوشزد كنين

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍