2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 108 پست

شوهرت می خواد .خواهرت رو به خودش نزدیک کنه بعد هر کار دوس داره انجام بده خواهرتم توی سنی هسته که این جور رفتارا رو از شوهرت دوس داره باهاش صحبت کن خواهرت از فکر پلید شوهرت خبر نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب داماد ما عموی دخترخالمه منم رابطه خوبی تو بچگی باهاش داشتم.اما نه اینکه خیره بشم🙈 به خاهرش گوش ...

من شوهرم جرات نداره حتی به خواهرم سلام درست کنه چون خواهرم رو بهش نداد از اول 

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@

حالا که خودت میدونی مشکل از همسرته ..بهتره به خواهرت بگی مراقب باشه صددرصد خواهرت نمیدوونه ایشون نظر بدی داره...نمیدوونم خانما چرا همسر ایشونو که خودش میگه ول کردن چسبیدن به خواهرش

یا قراااااان مادرتون چیکار کردن؟

مامانم تعریف میکرد که خاله م وقتی مجرد بوده به هوای کمک رسوندن به مامانم تو بچه داری ( آخه مامانم سه تا پشت هم به دنیا آورده) می اومده خونشون 

مامانم گفت هیییییچ برخورد بدی اوایل ازشون ندیدم گفت فکرشم نمیکردم بخوان با هم باشن .. خاله م خیلی شوخ و اهل بگو بخنده و جالب اینجاست که مامانم خیلی خوشگلتر از خاله مه

خلاصه یه بار که میخوان برن مسافرت بابام گیر میده که حتما اونم باید باشه نمیتونیم بچهها رو جمع و جور کنیم و... خلاصه با هم‌میرن شمال

مامانم گفت اصرار پدرم و خالم رو که دیده یکم شک کرده

گفت نصفه شب رفتم دستشویی وقتی برگشتم دیدم تو بغل همدیگه ن و دارن همدیگر رو میبوسن

گفت همونجا کلی گریه کردم و خودمو زدم و همون شبانه راه افتادیم سمت شهر خودمون

۳سال با خالم قهر بوده 

میخواستم اول ب اجیم بگم یا خانوادم بعد میگم الان میگن مشکل از شوهرته چون بار اولش نیس از اینکارا میک ...

به شوهرت اجازه نده بیاد خونه مادرت چی دم به دقیقه دامادو میارید خونه پدرتون از قدیم گفتن داماد بر آدم پسر نمیشه تنها راهت همینه به مادرت هم بگو با خواهرت صحبت کنه سنش کمه  اخلاقشو ادامه بده با داماد یا هر کس دیگه زندگیشو تباه میکنه

من فقط این تاپیک و رد می کنم چون نمی خوام فکرم بدتر از این دیگه خراب شه .شوهرتو بکش کنار بگو من نه فلان ام که کارات رو حس نکنم‌ نه چیز  دیگه ، اگه رفتار ها تو تغییر ندی یه جوری اسفالتت می کنم که خانوادا ات نتونن جمعت کنن .اگه نترسونیش به جایی نمی رسی .از دروغ بهش بگو بچه ات و می ندازم پیش خودتو میرم خونه پدرم و تا اخرش بیچارت می کنم‌ با مهریه ام .تا نترسونیس همچین آدمایی که واقعا رد دادن درست نمی شن .

آبجیتم بشین زیر پاش دلشو نرم کن ازش حرف بکش و ‌کم کم خوب و بد و بهش نشون بده از بدیای شوهرت بگو که داره می سوزونتت ، از به تعهدیاش بگو از بچه ات بگو که خسته شدم ولی به خاطر بچه مه آبجی که باهاش موندم بزار بیاد جلو دلداریت بده .اگه هر دوتا شون درست نشدن بزن آسفالتشون کن وگرنه خودت شکست بدی می خواری .بای

مامانم تعریف میکرد که خاله م وقتی مجرد بوده به هوای کمک رسوندن به مامانم تو بچه داری ( آخه مامانم سه ...

سه سال قهری چیزی نیست که باید اسم این خواهر رو دیگه به زبونم نیاره.خدا لعنت کنه این ادما رو

فقط سه سال با هم قهر بودن بعد اون آشتی کردن ولی مامانم که اتفاقا قبل این ماجرا با خالم خیلی صمیمی بوده دیگه مثل اول نمیشه

الان ۴۰و خورده ای سال از اون زمان میگذره

مامانم میگفت هر شب بابام گیر میداده بیا بریم خونه پدرت مامانم میگفت یه موقعها که مخالفت میکردم خودش میرفته!!!!!!!😐

مامانم تعریف میکرد که خاله م وقتی مجرد بوده به هوای کمک رسوندن به مامانم تو بچه داری ( آخه مامانم سه ...

چقدر خاله اتون نامرررد بوده!!!!! 

الان باهاش در ارتباطین؟ 

روش میشه اصلا توی چشمای شما و مادرتون نگاه کنه؟!!! 

خواهر به خواهر رحم نمیکنه😐

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
من شوهرم جرات نداره حتی به خواهرم سلام درست کنه چون خواهرم رو بهش نداد از اول 

خب اینطوریم خوب نیس دیگه

تمام مردا که بد نیستن

من ۹سالم بود خاهرم ازدواج کرد.حتی دامادمون منو بغل میکرد.دخترخاله هام همسن من هستن عاشق عموشون بودن که داماد ما میشه.تو خونه اونا بزرگ شده بود.درواقع من قبل از ازدواجش باخاهرمم ازش خوشم میومدتحت تاثیر دخترخاله هام

آره والا اتفاقا اون هفته همین خاله م اومد خونه مامانم هر بار میبینمش یاد این ماجرا میوفتم

بیچاره  مادرت از تو طرف ضربه خورد  غریبه بود کمتر درد داشت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین