negiiiiiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 608 عنوان کسی هست که تازه زایمانکرده باشه هزینهاشو میخوام یدونم 18111 بازدید | 563 پست خیلیامیگن ۳ تومن فقط دد هفتهپوشکش میشه دعا کنش ید خودتو بخوره وگدنه ۲ تومنم شیرشه یکی دیگهمیگه زایمان ۴۰۰ ۵۰۰ میلیونه یکیدیگهمیگه فقط ازمایشا باید یهمیلیارد داشته باشی چقدره از اول میگید ؟ 1405/03/24 | 23:55 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 18714 زایمان سزارین تو خصوصی زیر ۱۰۰پوشک هم ۲۰۰جاریم تازه زایمان کرده در این حد میدونم
samirooooooooooooa عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 8682 ماهی ۵ تومن پوشکه ۵تومن شیر خشکه ۱۰۰ تومن زایمان کرده دو ماهی ۵ تومن دارو دکتره
دخترکeمهربون عضویت: 1404/11/21 تعداد پست: 1625 سزارینی که خودت انتخاب کنی ۳۰ میلیونه. پوشک بچه هم سایر صفر ۴۰۰.۵۰۰ تومنهبه خودت استرس نده بقیه دروغ میگن
negarبانو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 7376 پارسال سزارین شدم بیمارستان خصوصی 23 ملیون اصفهان تکمیلی داشتم فقط پنج ملیونشو دادم آزمایشات بارداری هم غربالگری هارو اگه تکمیلی داشته باشی برات خیلی ها رایگانه
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 5256 با بیمه ۹ تومن ۹ تومن کجا سزارین میکنن؟ حتی با بیمهمن ۵ ساله پیش ۲۰ تومن دادم زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 من تازگی زایمان نکردم ولی اینوبدون وقتی باردارمیشی خودتوبایدبرای خرجای سنگین آماده کنی یابیمه ی تکمیلی داشته باشی که مقداری ازپول آزمایشاوسونوها وزایمان رومیده من هفته ای یه بسته پوشک میگرفتم الان ۸۰۰تومنه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 18714 سزارینی که خودت انتخاب کنی ۳۰ میلیونه. پوشک بچه هم سایر صفر ۴۰۰.۵۰۰ تومنهبه خودت استرس نده بقیه دروغ ... من امروز مای بیبی ۲۰۰ خریدمچه مارکی ۵۰۰ شده؟
مامانماهکم عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 133 تکمیلی داشته باشی خیلی خوبه نگران نباش عزیزم بیمارستان دولتی زایمان کن بهترین دکترا دولتی هستن ،هزینه هم اگه شغل داره همسرت نگران نباش من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌼
negarبانو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 7376 والا سزارینو میدونم نرخش رو ۲۰۰ میله عزیزم اینو شما از کجا میگید آخه
samirooooooooooooa عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 8682 یعین روهمماهی ۱۰ میلیون هزینهپوشکو شیرخشکه؟وای چقدر سرسام اوره واسه کارگری که ۲۰ تومنحقکقشه🙁 اگر بچت شیر خشک مخصوص بخواد بیشترم میشه
negiiiiiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 608 ماهی ۵ تومن پوشکه ۵تومن شیر خشکه ۱۰۰ تومن زایمان کرده دو ماهی ۵ تومن دارو دکتره یعین روهمماهی ۱۰ میلیون هزینهپوشکو شیرخشکه؟وای چقدر سرسام اوره واسه کارگری که ۲۰ تومنحقکقشه🙁