2777
2789
عنوان

شوهر هیز

3850 بازدید | 108 پست

خانوما شوهرم خیلی هیزه خیلی ب زنا و دخترا نگاه میکنه قبلا هم مچشو با یکی از اقوام گرفتم در حد پیام،یه بچه هم ازش دارم وقتی ب ایندش فکر میکنم اصلا نمیتونم برا طلاق اقدام کنم خیلی ضربه میخوره بچم،تازگیا میرم خونه پدرم احساس میکنم نوع نگاهش ب اجی کوچیکم عوض شده من متوجه این مساله شدم همیشه حواسم ب نگاش هست تا میدونه من نگاش میکنم سرش تو گوشیه ب محض اینکه الکی خودمو سرگرم کنم یا با خانوام صحبت کنم زیر چشمی میپامش ک خیره میشن ب هم،چند وقته خواب و خوراک ندارم خیلی بم فشار اومده میخوام بهش بگم میخوام نمیدونم چطور بگم ک بدونه از این غلطاش دست برداره واقعا زندگیم مختل شده 

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری شوهرمنم همینه. ولی هرچی شدب روش اوردم الان خودشو جنع کرده

میشه بگی چی گفتی بش؟چطور بهش عنوان کنم خیلی دارم حرص میخورم خواب و خوراک ندارم

اره اونم نگاه میکنه 

پس به خواهرت بگو 😐😐

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
یعنی خواهرتونم نگاه میکنه؟

تسلیت میگم گلم غم اخرت باشه بهشت جایگاشون انشالله

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بنظرم طلاق بهترین راهه وقتی ی مرد نامردشد. تاکی میخایی مواظبشباشی که خیانت نکنه؟بییخال

دلم برا بچم میسوزه بخدا حتی بش فکر میکنم الانم گریم میگیره از این ور هم خودم دارم میسوزم و تباه میشم

باهاش حرف بزن درد دل کن 

مشاور ببر 

شاید درست شد 

یکاری کن بدونه عواقب کارش چیه و عذاب وجدان بگیره 

همه مردا چشمشون میفته و نگاه میکنن بعضیاشون بیشتر 

من دیگ تحمل کارهای مردا رو ندارم ...

میخوام تا اخر عمرم تنها بمونم با خیال راحت 

میشه بگی چی گفتی بش؟چطور بهش عنوان کنم خیلی دارم حرص میخورم خواب و خوراک ندارم

بهش بگو میدونم ب فلانی نظر داری اگه واقعامنو زندگیو دوست داری خودتوجمع جور کن من چی برات کم. گذاشتم مگه. همین دیگه. اگرم نخاسی ب روش بیاری رفت امدشو به خونه مامانت کمتر کن من.  راحت ب شوهرم گفتم نمیخایی بیاییذاونجا ولی تونگو. خودت نرو نذار اونم بره یامثلاموقع های ک تنهایی برون اونجا

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم