2777
2789
عنوان

شوهرم بهانه میاره نمیاد سمتم

95676 بازدید | 230 پست

بعد از پریودی شیو کردم دو روزه هر شب همسرم یه بهانه ای میاره دیشب سره اینکه بچه دیر خوابید الکی ناراحت شد گرفت خوابید نگو نخوابیده تا صبح اخبار میدیده

منم خوابم گرفت

امشب هم عطر زده بود گفتم از بوش بدم میاد روش و کرد اون طرف

واقعا خسته شدم شما بودید ناراحت نمی شدید ؟؟؟؟

یه حسی دارم انگار دارم خودم و تحمیل میکنم به زور

امروز از عصر آرایش کردم و ...

انگار غرورم الان له شد

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هیچی نگو و زیاد خودته تحمیل نکن بهش

یکم فاصله واجبه گاهی و فضا دادن بهش

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

خودت شروع کن

نه بابا خودم بدتر از رابطه بدم میاد بخاطر زنده نگه داشتن زندگیم همچین میکنم فقط میخوام دلیلش و پیدا کنم

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️