2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 3850 بازدید | 108 پست
اره اونم نگاه میکنه 

😞خدایا شکرت خواهر ندارم

اخه خواهر ایقد بی وجدان

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم من مهربونم ممنون ازت🌹

عزیزمی🌹

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

یا خدا عزیزم شاید حساس شدی اخه خواهر ادم محاله ممکنه

ن اوایل حس میکردم اشتباه میکنم حساسیته الانا دیگه مطمنم چیزی شده خیلی خیره میشن،یا مثلا ب عنوان شوخی شوهرم میره پشت من ک مثلا داره با اجیم شوخی میگنه ی چیزای بش میگه حالا یا اشارست چشمکه یا چیزی میگه 

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
دلم برا بچم میسوزه بخدا حتی بش فکر میکنم الانم گریم میگیره از این ور هم خودم دارم میسوزم و تباه میشم

منم بچه دارم یکسالشه منم براایندس نگرانم ولی الان دارم ادامه تحصیل میدم.  کم کم. جدابشم یکم بزرگ تر بشه واقعاچه زنده ایم ک بخاییم همه عمرمونو پا بچه بذاریم

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
میگم پاییز شده پروفایلتو عوض کن چشمم میفته سردم‌میشه ناخوداگاه  😃😂

میخوام روزهای سردی رو واستون رقم بزنم😅😅

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
😞خدایا شکرت خواهر ندارم اخه خواهر ایقد بی وجدان

خواهر من خیلی مهربون و با وجدانه شوهرمم براش مثل داداش بزرگشه. ولی جلوش همیشه حجاب داره با اینکه پونزده سالشه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ن اوایل حس میکردم اشتباه میکنم حساسیته الانا دیگه مطمنم چیزی شده خیلی خیره میشن،یا مثلا ب عنوان شوخی ...

همون موقع خواهرتو همسرتو با هم زنده ب گور کن

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
فداتشم تقریبا ۵٠ روزه ک فوت کردن😔

ای جان روحشون شاد💕خدا رحمتشون کنه.....یه لحظه دلهره گرفتم اشتباه خوندم پیام رو...فکرکردم همسرتون یا پسرتون...دور ازجونشون...❤❤💕💖💖💖

💚||•بیا و ایوان دلم را چراغانی کن•||💚
ن اوایل حس میکردم اشتباه میکنم حساسیته الانا دیگه مطمنم چیزی شده خیلی خیره میشن،یا مثلا ب عنوان شوخی ...

با مامانت راحت نیستی بهش بگی تذکر بده به خواهرت .از یه مشاور کمک بگیر چجوری عنوانش کنی که بدتر نشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.