خانوما شوهرم خیلی هیزه خیلی ب زنا و دخترا نگاه میکنه قبلا هم مچشو با یکی از اقوام گرفتم در حد پیام،یه بچه هم ازش دارم وقتی ب ایندش فکر میکنم اصلا نمیتونم برا طلاق اقدام کنم خیلی ضربه میخوره بچم،تازگیا میرم خونه پدرم احساس میکنم نوع نگاهش ب اجی کوچیکم عوض شده من متوجه این مساله شدم همیشه حواسم ب نگاش هست تا میدونه من نگاش میکنم سرش تو گوشیه ب محض اینکه الکی خودمو سرگرم کنم یا با خانوام صحبت کنم زیر چشمی میپامش ک خیره میشن ب هم،چند وقته خواب و خوراک ندارم خیلی بم فشار اومده میخوام بهش بگم میخوام نمیدونم چطور بگم ک بدونه از این غلطاش دست برداره واقعا زندگیم مختل شده
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
ن اوایل حس میکردم اشتباه میکنم حساسیته الانا دیگه مطمنم چیزی شده خیلی خیره میشن،یا مثلا ب عنوان شوخی شوهرم میره پشت من ک مثلا داره با اجیم شوخی میگنه ی چیزای بش میگه حالا یا اشارست چشمکه یا چیزی میگه
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
دلم برا بچم میسوزه بخدا حتی بش فکر میکنم الانم گریم میگیره از این ور هم خودم دارم میسوزم و تباه میشم
منم بچه دارم یکسالشه منم براایندس نگرانم ولی الان دارم ادامه تحصیل میدم. کم کم. جدابشم یکم بزرگ تر بشه واقعاچه زنده ایم ک بخاییم همه عمرمونو پا بچه بذاریم
یادداشت :👈آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنندمتأهلها میخواهند مجرد باشند!عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشندشاغلان از شغلشان مینالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را میخورندثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
خواهر من خیلی مهربون و با وجدانه شوهرمم براش مثل داداش بزرگشه. ولی جلوش همیشه حجاب داره با اینکه پونزده سالشه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ن اوایل حس میکردم اشتباه میکنم حساسیته الانا دیگه مطمنم چیزی شده خیلی خیره میشن،یا مثلا ب عنوان شوخی ...
با مامانت راحت نیستی بهش بگی تذکر بده به خواهرت .از یه مشاور کمک بگیر چجوری عنوانش کنی که بدتر نشه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.