2777
2789

امروز صبح ساعت ده بیدار شدم مامانم مدعی که چرا اینقدر دیر بیدار میشی پا نمیشی کمک کنی

دیروز هم یازده بیدار شدم البته با صدای غر زدناش بیدار شدم

میرم تو اتاقم بابام میگه چرا میری تو اتاق بیا جلو چشم ما بشین انگار مثلا دارم شیشه میکشم🚬🗿

اون روز مامانم خونه نبود من تو اتاقم بودم در هم بسته بود آهنگ گذاشته بودم برا خودم قر میدادم ( به گو.ه خوری افتادم😒) بابام با مدعی ترین حالت ممکن آمده تو اتاق میگه کی به تو گفته آهنگ گوش بدی ؟؟؟..... اصلا تو چرا باید آهنگ گوش بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه من به تو نگفتم بیا خونه تمیز کن و جارو بکش؟؟؟؟؟؟؟ اینا رو با داد میگفت بعدشم گفت از این به بعد در اتاقم ببندی درو بر میدارم و گوشیم ازت میگیرم فقد زمان امتحان حق داری استفاده کنی!!!!!

بعد من ۱۷ سالمه تا الان یبارم نزاشتن من برم بیرون کلا به معنای واقعی من زندانیم 😐😐هر وقتم گفتم فلان تایم با فلان دوستام میخوام برم فلان جا خیلی جدی بهم خندیدن و مسخرم کردن که از کی این تصمیما رو برا خودت میگیری ؟؟؟؟ تا زمانی که اینجا هستی اختیارت با ما هست

وقایم بهشون میگم فلان لباس یا فلان خوراکی رو میخورم واقعا خیلی قشنگ رو خودشون نمیزارن و اهمیت نمیدن ! انگار اصلا نشنیدن و کلا زورشون میاد کاری برای من انجام بدم انگار بار اضافه ام.........

بگید من با این آشغالا چیکار کنم ( حالا یه عده میان میگن آدم به خانوادش اینجوری میگه ؟؟ آخه کدوم خانواده ای به بچش اینجوری میگه فاز نصیحت خواهشاً بر ندارید !....)

هر وقت از حرفام سوختی بیا 🧴پماد سوختگی بگیر بمال به ...

متاسفانه هنوز ذهنیت تربیت قدیم رو دارن.ایشالا سال دیگه میری دانشگاه یه شهر دیگه نفس میکشی

دارم کارای مهاجرتمو میکنم حتی اگر مانع بشن بهشون هیچ اهمیتی نمیدم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باهاشون حرف بزن. تو کارهای خونه هم چه اشکالی داره یکم کمک کنی. اول باید خودتو بهشون ثابت کنی.یکم مسئولیت پذیر باش شاید جریان فرق کرد

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

صفت آشغال رو به کسی میگن ک ویژگی های خیلی بدتری داشته باشه

الان تو سن حساسی هستی، خانواده هم حساستر

سعی کن درسات و خوب بخونی و تا حد ممکن تو کارای خونه کمک کنی( بدون اینکه بهت بگن) منظورم خدمتکار بودن نیست اما در حد متعارف

کم کم درست میشه

وقتی اونا میبینن شما کار مفیدی نمیکنی بدتر واکنش نشون میدن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

درک میکنم که خیلی تحت فشاری و رفتارای خانوادت دیکتاتورانس

ولی تنها راه خلاصی برای یه دختر تو ایران فقط درس خوندن و دانشگاه رفتن و بعدش کار کردنه

خشمتو از خانوادت بزار روی درس خوندن تا بتونی خلاص شی

سلام

راستش به نظرم یکم غیر عادیه این رفتار ها کمکشون بکن تو خونه موقع هایی که بیکاری

ولی به نظرم باهاشون منطقی حرف بزن شاید اینطوری جواب بده

کم گوی و گزیده گوی چو در .... سلااام کاربر تارت گوگولی هستم همیشه جمعه ها تاپیک مفید میزنم خیلی خوشحال میشم که بیاین و یه نظری بدین و پربازدید بشه چون هدفم فقط اینه که اطلاعات عمومی مردم بره بالا و واقعا یه کمک و یه راهنمایی تو زندگیشون باشه ......

دارم کارای مهاجرتمو میکنم حتی اگر مانع بشن بهشون هیچ اهمیتی نمیدم

مهاجرت رو نمیدونم درسته یا نه ولی حتما سعی کن بری یه شهر دیگه و مستقل بشی و کامل میفهمم چی میگی رفتار غلط غلطه و باعث کینه و نفرت و احساس بد و حتی رفتن توی گارد دفاعی میشه حتی اگر از سمت خانواده باشه و حق داری ناراحت بشی.

ناتانائیل,ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که بدان مینگری.

باهاشون حرف بزن. تو کارهای خونه هم چه اشکالی داره یکم کمک کنی. اول باید خودتو بهشون ثابت کنی.یکم مسئ ...

همه این کارو کردم و با خیلی ها صحبت کردم و به تنها نتیجه ای که رسیدم اینا و ازش مطمئنم

اونا اصلا نمیخوان من آزاد باشم من موفق باشم فقد به هر قیمتی میخوان تحت کنترل باشم و منو کنترل کنن دقیقا مثل یه برده

مطمئن باش از این موضوع

صفت آشغال رو به کسی میگن ک ویژگی های خیلی بدتری داشته باشهالان تو سن حساسی هستی، خانواده هم حساسترسع ...

بحث کمک کردن نیست بحث اینه که اونا میخوان هروی گفتن من بگم چشم به هر قیمتی

حالا با لحن بد باهات حرف میزنن نمیدونم ولی من خودم عین همسنام نیستم یه دختر خونهم همسن تو ناهار شام پای منه غذام از مامانمم خوشمزه تره تو خونه پا ب پای مامانم کار میکنم حتی بیشتر با دوستامم هروز بیرون نیستمیه بار رفتیم تو کل این مدت بیرون تتهایی نمیرم اینا تا حدی آزاد تا حدی محدود نگهم میدارن به نظرم شرایط،جامعه بد شده دخترایی دیدم ک هنو ب سن بلوغ نرسیدن با دو کیلو آرایش و لباس بد کافه میرن قلیون میکشن اسم این آزادی نیست به نظرم خانواده بچشو میشناسه

مهاجرت رو نمیدونم درسته یا نه ولی حتما سعی کن بری یه شهر دیگه و مستقل بشی و کامل میفهمم چی میگی رفتا ...

ممنونم که بهم حق میدی:)