2777
2789
عنوان

هرکی رشته چرت خونده آرایشگر میشه

19528 بازدید | 977 پست

کی گفته کننور مهم نیست؟ اتفاقا خیلی مهمه انگار ۶۰ درصد زندگیه هرکس کنکورش رو گند بزنه مجبوره بره دانشگاه های ضعیف و بدون کنکور رشته های پایین و بدرد نخور بخونه همکلاسیاش بدرد نخور و درسنخون میشن درآینده هم شانس اینکه با آدم درست حسابی و با تحصیلات خوب ازدواج کنه میاد پایین به قول دنیا پناهی مشاور کنکور الان نصف ایران روانشناسی و حسابداری و مدیریت دانشگاه آزاد خوندن کو کار؟؟ مجبورن تسلیم بشن و همه به چشم یه لوزر شکست خورده بهش نگاه میکنن میگن عیب نداره همه که نباید دکتر مهندس بشن:/ یا میگن فدا سرت درس مهم نیست ما درس خوندیم بیکاریم😐 خو عزیز من رشته درست حسابی نخوندی دیگه دیدی کار نبود رفتی آرایشگری و ناخنکاری و رنگ مو و شینیون و فلان:// الان میگین شاید علاقه داشته فرقه بین کسی که با علاقه آرایشگر شده و کسی که چون تو درس هیچی نشده بره سمت مهارت...

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!🌱

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونی همون ارایشگر چققد پول در میارهکه یه کارمندش نمیتونه در بیاره

عوضش جایگاه اجتماعی بالایی نداره کسی که دلش با درس نیست از اول نباید بره رشته های نظری وقت و هزینشو تلف کنه بعدشم محیط آرایشگاه بسیار خاله زنک و کسل کننده هست بعنوان یک تحصیلکرده اصلا نمیتونم چنین محیطی رو تحمل کنم

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!🌱

عوضش جایگاه اجتماعی بالایی نداره کسی که دلش با درس نیست از اول نباید بره رشته های نظری وقت و هزینشو ...

من دوستم فارغ التحصیل شهید بهشتیه

داره خییلی خوب در میاره از ارایشگری تازه دستیارم هست

پرستیژ نداره اما الان همه دنبال پولن با این شرایط کشور

لایک نفرمایید!

از آرایشگری متنفرم ولی خیلی بد صحبت کردی خیلی

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭