2777
2789
عنوان

زن ستیزی و زن علیه زن در جامعه

3244 بازدید | 181 پست

یک دختر خانمی توی یه یه تاپیکی گفته بود پدرشون از سرکار میاد و غذا درست میکنه

و موجی از خانم ها وای وای گویان وارد شدن که وای نمیشه که فقط یه نفر از زندگی لذت ببره وای این چه وضعیه وای شما مردای خانودتونو گیر اوردین و......

به شدت تعجب کرده بودن

با اینکه این موضوع برای خانم های ایرانی به شدت اتفاق میفته

۸۰ درصد خانم های شاغل یا کل کارای خونه رو انجام میدن یا اکثریت کارای خونه

و به طور پیشفرض انگار وظیفه زنه

با اینکه پول زن هم توی زندگی خرج میشه

واقعا مسخره اس

به پسرانتون یاد بدید کار خونه وظیفه زن نیست

همه کارها باید نصف بشه

هیچکس نباید وزنه مسئولیت هاش سنگین تر باشه

متاسفانه توی ایران این موضوع خیلی رایجه واقعا در حق زنان ظلم میشه

حتی این موضوع برای زنان خانه دار هم صدق میکنه

مرد میره سرکار،پشت میز میشینه ساعت ۲ هم برمیگرده خونه

بقیه روز دست به سیاه و سفید نمیزنه چون به نظرش سر کاررر بوده خسته اس

ولی زن از صبح تا شب باید کار کنه و در نهایت مزد زحمت هاشم نمیگیره

همونطور که توی جامعه ما پیشفرض شون اینه که مرد چون میره سر کار پس داره سختی میکشه

زن چون توی خونه است سختی نمیکشه

تازه مرد سر ماه حقوق هم میگیره همه اشم دست خودشه که بخواد باش چیکار کنه ولی زن نه

مگه خانم سرکار میرفته

خب مرده میرفته سرکار طبیعیه خانمه یه غذا بذاره

زن سالاریو دارید مد میکنیدا

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خودت دلت میاد شوهرت از سره کار برگرده خونه،خسته پاهای خسته بعد بره پشت سینک ظرف بشوره؟؟بخدا که م ...

اره دلم میاد

برای بابام هم دلم میاد

چرا مادرم باید بره سرکار وقتی میاد خونه بازم کار خونه کنه

دل بابام چرا نیمسوزه براش

یا حتی اگر مادرم خونه دار هم میبود چرا از صبح باید پای گاز غذا درست کنه اشپزخونه رو بعد غذا تمیز کنه خونه رو جارو بکشه بعد بابام زحمت یه ظرف شستن به خودش نده؟

چرا اون موقع نمیاین بگین چرا مردا بدجنسن

چقدر زن ستیز

اگه مرد وزن سرکارن و خرج زندگی نصفه باید کارها خونه هم نصف باشه

ولی یکی مثل بابا من که توی خونه هم کارهای مربوط به شغلشو انجام میده و مادر بنده خدا کار خاصی نداره تو خونه چرا پدرم باید اشپزی کنه

مگه خانم سرکار میرفته خب مرده میرفته سرکار طبیعیه خانمه یه غذا بذاره زن سالاریو دارید مد میکنیدا

اولا که اصل موضوع من سر خانم های شاغل بود

برای اون چرا اظهار نظر نکردید؟ چون براتون عادیه

و این دقیقا مرد سالاری و زن ستیزیه

و اینکه من نگفتم طرف بیاد غذا بذاره

میتونه عصرش خونه رو کمک همسرش تمیز کنه

سخته؟

خب برای زن هم سخته

خییییییلی حرفت درسته ، مادر من از زمانی که ازدواج کرد خداشاهده از صبح تا شب سر کار بود ، وقتی هم یه روز ناهار نداشتیم یا غذا بد بود همه باهاش بحث میکردن ، منم از ۱۳ سالگی به بعد انگار وظیفم بود اینکارا ، همه وظیفمم می دونستن در صورتی که من هم کار میکردم از سن کم و واقعا خسته میشدم اما هیچ کس اصلا اینا رو نمیدید ، همه ی خانواده مشغول بودیم ولی همه به فکر خودشون بودن هیچ کس مسئولیت پذییر نبود و واقعا فشار میاوردن به من چون دختر بودم وظیفم بود در واقع ، ولی کسی نمیگفت اگر کار خونه وظیفه ی زنه پس کار بیرون از خونه هم وظیفه ی مرده . . .

شاید مردهای اطراف شما اینجورین که حقوقشون رو میزارن تو جیبشون،ولی من از طرف خودم صحبت میکنم نه کس دیگه ای همسر من هم میره سرکار و پشت همون صندلی ای که شما میگی میشینه واز همین نشستن دیسکش در میکنه،و وقتی هم پول میاد دستش تمام مواد غذایی خونه رو میخره وبعدش لباس برای من و بچم آخرشم با اصرار من یه لباس برای خودش میخره درواقع تمام پولشو برای ما خرج میکنه و بنظرت من باید سختم باشه یه چایی بزارم جلوش،یه بشقاب پرتقال سیب بیارم برش؟بی انصافیه بخدا...

اره دلم میادبرای بابام هم دلم میادچرا مادرم باید بره سرکار وقتی میاد خونه بازم کار خونه کنهدل بابام ...

خب میتونست از اولش طوری رفتار کنه که اینهمه وظیفه نیوفته گردنش.

پدر شما بی رحم هستن و زنی که خرج خودشو دربیاره نیازی به شوهر نداره

اگه مرد وزن سرکارن و خرج زندگی نصفه باید کارها خونه هم نصف باشهولی یکی مثل بابا من که توی خونه هم کا ...

مادر شما تو خونه کار خاصی نداره؟

تا حالا یه روز کل مسئولیت های خونه رو بر عهده گرفتی؟

میدونی همین غذا درست کردن که به نظرتون ساده میاد چقدر انرژی میگیره تمیزی و ظرف شستن و نظافت و مدیریت کل خونه و لباسا و ... ام جدا

من نمیگم پاشه بابات اشپزی کنه

میگم میتونه بازم به نسبت زحمت هاش کمک کنه

بابای شما ممکنه صبح بره شب بیاد خونه

خب اینطوری قطعا هر دو دارن سختی میکشن و نیاز نیست کاری کنه اگر زن شاغل نیست

ولی اگر بابای شما یه کار راحت داره و زود هم میاد خونه و زحمت خاصی نمیکشه چرا نباید کمک کنه

عزیزم طرز فکرت اشتباهه ، کسی نمیگه شوهرت که از سر مار اومد بهش بگو بره ظرف بشوره توی رابطه باید درک متقابل داشته باشیم ، باید قدر همو بدونیم نکه اینجور کارا رو وظیفه ی زن بدونیم حتی اگر خانمی سر کار نمیره هم مردش باید بهش کمک کنه ، حالا نه ظرف شستن نه غذا بختن ، میتونه کارای خودش رو که انجام بده !

خب میتونست از اولش طوری رفتار کنه که اینهمه وظیفه نیوفته گردنش.پدر شما بی رحم هستن و زنی که خرج خودش ...

پس خانمای شاغل نباید ازدواج کنن ؟ :)

وای من نمیدونستم با همچین ادمی که تو باغ نیست کلا دارم صحبت میکنم

بیخیال :) به تفکراتت ادامه بده

پس خانمای شاغل نباید ازدواج کنن ؟ :)وای من نمیدونستم با همچین ادمی که تو باغ نیست کلا دارم صحبت میکن ...

توهم برو تو رویاهات زندگی کن آخرش یکی بدتر از بابات گیرت میاد.

شاید مادرتم مثل خودت گوشت تلخه که پدرت رحمی بهش نداره😉

تعجب کردم از لحنت

اولا که اصل موضوع من سر خانم های شاغل بودبرای اون چرا اظهار نظر نکردید؟ چون براتون عادیهو این دقیقا ...

زنای شاغلی ندیدم که کار خونه کنن کسی کارشونو میکرده یا حاضری میگرفتن اطرافم

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭