2777
2789
عنوان

زن داداشم

1249 بازدید | 60 پست

زن داداشم خيلى ارم دورى ميكنه

با اينكه من خيلى بهشون احترام ميزارم هيچوقت مزاحمشون نميشم حتى بدون دعوت خونه برادرم نميرم

يدونه برادر دارم كلا خواهرم ندارم

مادرمم فوت شده از بچگى ولى متاسفانه برادرمو ازم دور كرده

هر عيد يا مناسبتى ميشه من اول بهشون زنگ ميزنم

با اينكه منو تو اين دوسال كه ازدواج كردن سه يار دعوت كردن ولى من تند تند دعوتشون ميكنم بعضي وقتام دعوتمو قبول نميكنن باز دلم نمياد باز من احترام ميزارم بهشون

هر وقت ميخواييم بريم بيرون به شوهرم ميگم با داداشم اينا بريم به اونام خوش بگذره

انقدر من دوسشون دارم چرا اونا از من بدشون مياد با اينكه منم جوونم همسن سال خودشونم 

نميدونم ديگه چيكار كنم كه برادرم يكم دلش واسم تنگ بشه

حتى يه بارم نمياد يه سر به خواهرش بزنه خونمون يه خيابون واصلس

شما بگيد چيكار كنم چه رفتاريم اشتباه بوده

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

این برادر و خانومش رو بیخیال بشو .همه ادما ارزش و اهمیت احترام رو متوجه نمیشن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من کیلید نکن بهشون بذار هر وقت دوس داشتن بیان . حتما دوس ندارن دیگه 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

هیچی فقط زن داداشت نی نی سایتی بوده احتمالا

بهش توصیه کردیم فامیل شوهرو زیاد محل نده😒

وااای بر ما🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

فرصت بده خودش دلتنگت بشه ....

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
شما از همون خواهر شوهرای سایتی که عروسشون تاپیک‌میزنه خواهر شوهرم هر جا میخواد بره ما رو به زور میند ...

نه خب ما بهشون پيشنهاد ميديم به زور كه نميبريمشون

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍