2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شما اصلا فرصت دلتنگی بهشون ندادی

ی مدت کمرنگ شو،بخوان ارتباط ذاشته باشن پیگیرت میشن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

عزیزم شاید دلشون جنع دونفره میخاد بقول خودتون جوان هستید و اول راه و زن و شوهرها اکثرا خلوتشون دوست دارن صبح تا عصر منتظر شوهرش هست که بیاد باهم خلوت کنن نه اینکه ازشما بدشون میاد بعضی ها اهل زیاد رفت وامد نیستن تو خودشونن و ساکت نباید بد برداشت کنید

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

دقیییقا انگار منو گفتی با زنداداشم.اما من دیگه دعوت نمیکنم فقط سالی یکی دوبار کردمش تماس هم نمیگیرم.بااااور کن رفتارش بهتر شده.بعدشم برادر من عااااشق خانومشه خداروشکر زندگیشونم خوبه ولی از اون داداشاس که ابجی دوسته .خودش در طول روز هفته ای دو سه بار بهم سر میزنه و برای بچه هام خرید میکنه.به نظر منم اینطوری بهتره حرف و حدیثی هم توش نیست

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
گلم توقعات زیادی داری خوب شاید دوست نداره با خواهر شوهرش رابطه داشته باشه ....گلم برادر من یه خونه ب ...

اره حتما دوس نداره

ولى دل خودمو چيكار كنم كه تو دنيا فقط همين يه برادرو دارم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
دقیییقا انگار منو گفتی با زنداداشم.اما من دیگه دعوت نمیکنم فقط سالی یکی دوبار کردمش تماس هم نمیگیرم. ...

نه داداش من زنگم نميزنه انگار نه انگار خواهرى داره

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

چون هر موقع هم با خانومش میومد خدا شاهده جز خوبی کاری باهاش نکردیم ولی اخم و تختم میکرد مینشست و....

دلاداشمم خجالت میکشید خب جلو ما 

اما از کقتی یکم سرد رفتار میکنم واقعا بهتر شده

اره حتما دوس نداره ولى دل خودمو چيكار كنم كه تو دنيا فقط همين يه برادرو دارم

دركت ميكنم برادرهاي من مجردن همين جوري اند چه برسه به برادر شما كه ازدواج كرده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چون هر موقع هم با خانومش میومد خدا شاهده جز خوبی کاری باهاش نکردیم ولی اخم و تختم میکرد مینشست و.... ...

منم جز خوبي و احترام كارى نكردم بهشون ولى ديگه اينجورين

خودمم انتخابش كردم واسه داداشم ولى الان ازم خوشش نمياد

نه داداش من زنگم نميزنه انگار نه انگار خواهرى داره

خب ببین اون دیگه از داداشته مشکل.به زن داداشت مربوط نیست چون اگر بخواد به راحتی میتونه هوای خواهرشم داشته باشه جوری که خانومش ناراحت نشه