2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 60 پست
خب ببین اون دیگه از داداشته مشکل.به زن داداشت مربوط نیست چون اگر بخواد به راحتی میتونه هوای خواهرشم ...

وقتى زن نداشت جونش به من بند بود

ولى الان اصلا 

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
اره حتما دوس نداره ولى دل خودمو چيكار كنم كه تو دنيا فقط همين يه برادرو دارم

گلم عشق که زوری نمیشه اوقات فراغت خود را با چیز های دیگه پر کن بعضی دوستان از والدین و خواهر و برادر بیشتر آرامش به تو میدهند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتى زن نداشت جونش به من بند بود ولى الان اصلا 

تازه ازدواج کردن؟؟داداش منم یک سال اول از ما برید فققققط خانومش ولی بعد خودش کم کم دوباره درست شد

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

عزیزم به این فکر کن که الان داداشت انقدر کنار خانمش خوشبخته که نمیخواد حتی مهمانی بره چرا میخوای خودت بش بچسبونی یکم ازش فاصله بگیر تا بدونه جالی خالیتو تکراری نشی واسش

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

خواهر شوهر منم وضعش عالیه تو‌این دوسال که عروسشون شدم فقط یک بار همون اوایل شام دعوتم کرد  یک بارم واسه عید دیدنی رفتم خونشون یه بارم واسه خدافظی میخاستیم بریم ماه عسل منم ۴ماهه اومدم توخونم یک بار دعوتشون کردم 😂

نه خب ما بهشون پيشنهاد ميديم به زور كه نميبريمشون

اگه داداشت میخواست ببینه تورو هر طور شده میومد خودش تنها حتی ۵ دقیقه شوهرمن بارها اینجوری رفته آبجیشو بچه هاشو دیده اومده 

حالا اگه میبینی سر تو بین زنو شوهر دعوا میوفته دوست ندارن بیان دورشون خط بکش برو با شوهرت خوش باش

خدایا شکرت 🙃

چقد ساده ایی من ازخدامه هرکس بی سروصدا و حرف و حدیث سرخونه زندگیش باشه توهم که شوهر داری با شوهرت خوش باش به تصمیم برادرت و خانمش احترام بزار شاید اونا رابطه زیاد خوششون نمیاد این چیزا باید دوطرفه باشه اجباری که نمیشه

رهاشون کن گلم ، بعضی از ادم ها متاسفانه وقتی خوبی میبینن فکر میکنن خودشون حتما خیلی مورد خاصی و تک و فوق العاده ای هستن ، اصلا متوجه نمیشن باباجان این طرف مقابل هست که انسانیت و ادب و شعور داره . فکر میکنن الان شما محتاجشون هستید و چه منت بزرگی دارن سر شما میزارن که دعوتتون رو قبول میکنن ، با شما میان بیرون و...

اونی که باید دل شما رو اروم کنه برادرتون نیست ، خودتون هستید ، تا زمانی که شادی و ارامش رو توی وجود خودتون و خونه ی خودتون پیدا نکردید نمیتونید از هیچ جای دیگه بگیرید . چشماتون رو ببندید روی برادرتون ، و خالصانه از خدا بخواهید کمکتون کنه و دلش رو به سمت شما مایل کنه ، مهمونی هاتون رو به حداقل برسونید ، با شوهرتون گردشهای خانوادگی برید ، امااااا هیچی از احترام و ادبتون در مقابلشون کم نکنید همون ادم مودب و مهربون قبل باشید منهای اینکه مدام دعوتشون کنید یا برید بیرون یا کارهایی از این دست . دوستهای جدید پیدا کنید ، درس بخونید خیاطی و ورزش تا ذهنتون ازاد بشه

سلام😊 
دقیییقا انگار منو گفتی با زنداداشم.اما من دیگه دعوت نمیکنم فقط سالی یکی دوبار کردمش تماس هم نمیگیرم. ...

خانومش راضیه همچین کاری میکنه؟

چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم
تازه ازدواج کردن؟؟داداش منم یک سال اول از ما برید فققققط خانومش ولی بعد خودش کم کم دوباره درست شد

دوسال نامزد بود دوسالم عروسي كرده

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
رهاشون کن گلم ، بعضی از ادم ها متاسفانه وقتی خوبی میبینن فکر میکنن خودشون حتما خیلی مورد خاصی و تک و ...

باخانواده ى شوهرم خوبم تفريح داريم سرگرميم ولى حق دارم ماهى يه بار ببينم برادرمو كه از جونم بيشتر دوسش دارم ولى دورى ميكنن 

خواهر شوهرای من دخالت میکردن توزندگیم

منم ۶ ماهه اصلا ندیدمشون و حرفی نزدم

اگه عروسی کرده بودیم حتی نمیذاشتم شوهرم پیششون بره

چون نامزدیم دست و بالم بستست

چون واقعا اذیتم کردن

چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم