2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 60 پست
باخانواده ى شوهرم خوبم تفريح داريم سرگرميم ولى حق دارم ماهى يه بار ببينم برادرمو كه از جونم بيشتر دو ...

میفهممم معلومه که حق داری ، کدوم خواهر نمیخواد برادرش رو ببینه ، بعضی وقتها باید یه ذره سختی رو تحمل کنید تا روابط درست بشه چاره ای نیست

سلام😊 
خانومش راضیه همچین کاری میکنه؟

عزیزم اگر هر مردی توی زندگیش کم زن و بچه خودش بذاره و به خانوادش یا هر کس دیگه ای کمک کنه یا هدیه بده خیلی باید پست فطرت باشه.اما اگر خانوادش تمااام و کمال تامین باشن دیگه به خانومش ارتباطی نداره که بخواد راضی باشه یا نه.خودش زحمت میکشه و پول خودشه و به خودش مربوطه.همونطور که خانوما خیلیهاشون کار میکنن و پولشونو هر طور دوست داشته باشن خرج میکنن

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اگر هر مردی توی زندگیش کم زن و بچه خودش بذاره و به خانوادش یا هر کس دیگه ای کمک کنه یا هدیه بد ...

به نظر من واقعا به زن مربوطه مردپولش کجا خرج میکنه

اون زنه اون خونه هست

داره جوونیش و همه چیزش میذاره

انقدر حق داره از زندگی مردش

من با بقیه کاری ندارم واین نظر شخصیه منه عزیزم

شوهرم اگه بدوم اطلاع من کاری کنه و ولخرجی ناراحت میشم

همونطور که من همچین کاری نمیکنم

چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم
به نظر من واقعا به زن مربوطه مردپولش کجا خرج میکنه اون زنه اون خونه هست داره جوونیش و همه چیزش میذ ...

ولی من نظرم اینه همسرم در مورد خواهر و پدر مادرش هم مسئولیت هایی داره فقط من توی زندگیش نیستم اول اونا بودن بعد من.همسر من اتفاقا از اون مردهاییه که نسبت به خانوادش خیلی سرده خدا شاهده همین امروز خودم داشتم بهش میگفتم خیلی رفتارت زشته تو یه خواهر زاده بیشتر نداری اگر دلی هم دوسش نداری زیاد ولی هر از گاهی بغلش کن براش هدیه بخر و.......

تاره من همسرم شوته تو این مسائل خودم انجام میدم برای خانوادش.

خب خانومایی که دور از جون شما خود خواه هستن مصلما مرداشون حق دارن پنهانی به خانوادشون توجه کنن.بجان بچه هام این حق و به همسر خودمم میدم.تاااازه همسر من یک صدم دارائیه برادرمم نداره

به نظر من واقعا به زن مربوطه مردپولش کجا خرج میکنه اون زنه اون خونه هست داره جوونیش و همه چیزش میذ ...

من خودمم دوست ندارم همسرم پنهانی کاری کنه.پس خودم پیش قدم میشم براشون از جون و دل مایه میذارم که همسرم نخواد یواشکی انجام بده.اینجوری هم عزیز دل شوهرم میشم هم خانوادش😊

نه خب ما بهشون پيشنهاد ميديم به زور كه نميبريمشون

ببین  هردیقه هم خوب نیس درسته داداشته ولی اونم زندگی خودشو داره ولشون کن یکم 

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
من خودمم دوست ندارم همسرم پنهانی کاری کنه.پس خودم پیش قدم میشم براشون از جون و دل مایه میذارم که همس ...

این مایه گذاشتن باید دو طرف باشه

فقط همسر من درمقابل خواهراش مسئولیت نداره که

اونا خودشون شوهر دارن بچه دارن

شوهر من نمیتونه هم شوهرشون باشه هم برادرشون

درضمن هیچ چی کار پنهونی توجیح نمیکنه

چون من به دلایلی مخالف خرج کردن هستم

دلیل نداره شوهرم مخفی کاری کنه

میتونه به نظرم احترام بذاره

چون قطعا اولویت زندگیش منم نه خواهراش

وقتی گرفتاری پیش بیاد یا مشکل بقیه پیداشون نمیشه

پس تو خوشی ها هم نباشن 😊

عزیزم اگر هر مردی توی زندگیش کم زن و بچه خودش بذاره و به خانوادش یا هر کس دیگه ای کمک کنه یا هدیه بد ...

والا ، حالا شاید بعضی از ما خانم ها بخاطر تربیت های اشتباهی که داشتیم و رفتارهای عادتی ناصحیحمون صدسال هم راضی نشیم شوهرمون به خانوادش سر بزنه    اون مرد هم باید به این رفتار بیمارگونه بگه چشم عزیزم خانوادم رو میبوسم میزارم کنار؟

سلام😊 
والا ، حالا شاید بعضی از ما خانم ها بخاطر تربیت های اشتباهی که داشتیم و رفتارهای عادتی ناصحیحمون صدس ...

خب عزیزدلم

سر زدن فرق میکنه بااینکه 

شوهرمون بشه شوهر خواهرش انگار

هرچی بشه اول زنگ بزنن به شوهرم

ماشین حراب بشه

پول کم بیارن،بچشون مریض بشه ،تعمیرات داشته باشن

ولی حتی تولدبچشون دعوتمون نکنن

هی دخالت و اذیت کنن

من واقعا دیگه نمیخوام تو مشکلات کنارشون باشیم

والا ، حالا شاید بعضی از ما خانم ها بخاطر تربیت های اشتباهی که داشتیم و رفتارهای عادتی ناصحیحمون صدس ...

موافقم.بابا اون مادر هر چی باشه مااادرشه خواهرشه پدرشه و.... اول اونا بودن بعد ما اومدیم.اتفاااقا من دیدم خانومایی که به این مسائل گیر میدن شوهراشون خیلی مخفی کاری میکنن و.... که البته حق هم دارن.الان شوهر من بگه به خانوادت سر نزن حق نداری هدیه بدی و..... من میگم چشم؟؟!!شاید در ظاهر بترسم بگه باشه ولی قطعا یواشکی انجام میدم.

والا من که خودم پیش قدم میشم برا خانواده همسرم برعکس همسرم خیلی در قید و بند خانوادش نیست و اولویتش ماییم.

خب عزیزدلم سر زدن فرق میکنه بااینکه  شوهرمون بشه شوهر خواهرش انگار هرچی بشه اول زنگ بزنن به ...

😂😂😂خب پس شما دلت پره.خب عزیزم نه ما از اون خانواده هاشیم نه خداروشکر خانواده همسرم.هر کاری برا هم میکنیم دلیه.سو استفاده از همدیگه نمیکنیم.مثلا من روحم خبر نداشت برادرم زنگ زد گفت یه مقدار از پول مدرسه مهراسو زدم له کارتت

خب عزیزدلم سر زدن فرق میکنه بااینکه  شوهرمون بشه شوهر خواهرش انگار هرچی بشه اول زنگ بزنن به ...

خوب به هر حال همیشه مورد خاص و موارد خاص فرق داره ، همیشه همه جور ادم هست ، اما خودمونیم ما زنها فکر میکنیم مالک اول و اخر شوهرمون هستیم ، اونها یه شیء نیستن که ما مالکش باشیم و دراختیار ما باشن ، تک بعدی که نیستن در آن واحد هم همسر هستن هم پدر هم برادر هم پسر ، نمیشه تمام وجوهشون رو حذف کنیم وبگیم فقط همسر باش . اصلا نشدنیه ،ناراحتی و دعواها توی خونواده بخاطر عدم پذیرش این واقعیته . بحث سوءاستفاده کاملا یه مبحث جداس 

سلام😊 
😂😂😂خب پس شما دلت پره.خب عزیزم نه ما از اون خانواده هاشیم نه خداروشکر خانواده همسرم.هر کاری برا هم ...

اره بخدا‌کلافم کردن دیگه

همه چیززندگیشون شد شوهرم

باورت میشه انقدرباشوهرم احساس راحتی میکنن جلوش دخترشو کاملا لخت میکنه بفرسته حمام

دخترش پیش دبستانیه

انگارشوهرم بابای دخترش هست نه داییش

شوهرم دعواش کرد گفت این چه کاریه

یا حتی یه بار لج کرد که زنت زیاد میبری دور دور بسه دیگه 

و کلی کارای عجیب