2777
2789
عنوان

معجزه زندگی

2684 بازدید | 43 پست

سلام خانم ها تا حالا شده تو زندگی خودتون یا اطرافیانتون معجزه دیده باشیدکه زندگی شون تغییر بزرگی کرده باشه

توضیح بدید هم از حالتون هم از معجزه ای که دیدید..... مثلا دوست من به شوهری که آرزوش بود رسید شغلش و قیافه اش و وضعیت مالیش همونی بود که واقعاااا واسش آرزو بود و زندگیش واقعاااا تغییر کرد از این رو به اون رو شد خدا راشکر... انگار معجزه شد این آدم پیداشد واسش باتوجه به موقعیتش 

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

موقعیت دوستت مگه چه جوری بود؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کرده بود؟ دعای خاصی چیزی؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

معجزه تو زندگی خودتون یا اطرافیانتون دیدید بگید حال ماهم خوب بشه و باور کنیم هنوز معجزه اتفاق می افته

چکار کرده بود؟ دعای خاصی چیزی؟

نمیدونم اما انگار واقعااااا خدا بهش نظر کرد و بعد اون همه سختی بره تو خونه خودش و تو بهترین موقعیت ازدواج کنه با یه آدم درست حسابی

چیزای کوچیکم میشه گفت؟مثلا پارسال دندون دخترم درد میکرد هم خودش فوبیای دندونپزشکی داره هم من.از مدرسه زنگ زدن گریه میکنه بیا ببرش دکتر رفتم اوردم خونه وقت گرفتم عصر ببرم دکتر دندونش موقع غذا خوردن درومد.واقعا مثل معجزه بود برام.

من خودم معجزه دیدم قربون خدا برممم عاشقشمممم ینی

ی بار مجرد ک بودم تواتاق خواب خواب بودم مامانم پذیرایی خواب بود،نصفه شب تشنم شد خواستم برم اب بخورم دیدم دستامو میتونم تکون بدم ولی پاهام بلند نمیشن،عین فلجا خودمو کشون کشون بردم سمت مامانم بادستم لمسش کردم ببینه حالم عجیبه،که خواست بیدار شه پاهام برگشت مامانم محرم شیر داد دسته عزاداری

یکی هم این که وقتی پنج شش سالم بوده مشکل کلیه پیدا میکنم بابام منو میبره دکتر،دکتر میگه این درست نمیشه خودتو علاف نکن بابام عصبانی میشه دادوبیداد اونم ی نامه مینویسه ی دکتر دیگه،ک.میرم پیشش وخوب میشم،ب نظرم دکتر دومی درستم نکرد،خدا بود ک ب دادم رسید چون مامانم شفامو خواسته بود،هنوزم گاهی اوقات خواب امام میبینم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

معجزه واسه همه اتفاق میفته... ولی وقتی اتفاق‌ میفته، گاهی یادت میره که یه روزی آرزوت بوده.

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.