2777
2789
عنوان

معجزه زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2684 بازدید | 43 پست
ما یه فامیل داریم 25 سال بود بچه دار نمیشد  ..هر کی رو میدید گریه میکر د میگفت  شوهرم و ما ...

خدا بچه هاش را حفظ کنه.... چه جالب بعد ۲۵ سااااال یه دفعه سه قلو

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

چندسال پیش جریانی پیش اومد که شخصی دلم رو شکست برای اولین بار احساس سرشکستگی و حقارت کردم حتی بچه هام به گریه افتادند زمان کمی بعد از اون اتفاق طلبیده شدم نجف  از باب الفرج که  خواستم وارد بشم سرم رو گذاشتم رو چهار چوب در و تا تونستم اشک ریختم و شکایت کردم وقتی برگشتیم همه چیزهایی که قریب به بیست سال از خدا طلب میکردم معجزه وار بهم داده شد یکی بعد از دیگری هر کدومشون یک معجزه بود تو زندگیم بعد ازین جریانات هر وقت ناراحت و نا امیدم فکر کردن به اون صحن و سرا  گنبد و بارگاه حالم رو خوب میکنه خلاصه بگم حضرت امیر منجی من هستند هم دین و دنیا و آبرو و تمام موفقیت بچه هام رو مدیون ایشون هستم⚘

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه زندگی معجزست ما نمی فهمیم ....دو تا چوب را می کنی تو خاک یکیش سیب می ده یکیش انار معجزه نیست... ...

وای چه تفکر زیبایییییی چقدر زیباااااااااااا بیان کردید 👌👌👌👌 

مرحبااااااا 👏👏👏👏👏👏

واقعا کیف کردم و لذت بردم🌹🌹🌹

من زیاد دیدم . یه نفر شوهرش کارتون خواب بود تا تو مرگ معتاد  حتی تا سرد خانه میره ولی میبینن پل ...

وای چه اتفاقایی چه جالبی .... خدارا شکر .... ان شاالله زندگی شما هم همیشه پر خوشی ها باشه

آره خداروشکر من خودم منتظر یه معحزه هستم تو زندگیم چون داره از هم میپاشه دوتا بچه دارم 3ساله ویکساله ...

گلم از خدا میخوام زندگیت خوب بشه..... اما منم زندگی سختی داشتم که خانواده شوهرم بی نهایت کمبود شعور و فهم داشتن و چه ها که نکردن و من مرتب منتظر بودم خدا جوابشون را بده اما واقعااااا تا زمانی که من غرق کینه و نفرت بودم حال و زندگیم چه ها که نشد تا به خدا واگذار کردم و گفتم خدایا خودت ، خودت شاهد همه چیز بودی و دلم را از نفرت خالی کردم اومدم مستاجری با این که خونمون الان خالیه ومحلشون ندادم تا دیدم همه چی کاملا تغییر کرد و قدرت خدا را دیدم.......

نفرین و کینه زندگی آدما را به بدی سوق میده

بسپارید به خدا ببخشید تا خداهم چیز خوب بهتون ببخشه

چندسال پیش جریانی پیش اومد که شخصی دلم رو شکست برای اولین بار احساس سرشکستگی و حقارت کردم حتی بچه ها ...

وای خدا را شکر چه حس خوبی خدا راشکررر....ان شاالله هروزتون با معجزه خدا باشه.. من یه سریا با آبرو و زندگیم بازی کردن و چقدر ناروا تهمت زدن و دروغ بهم بستن وچقدر اذیتتتت باعث شدن با دوتا بچه بیام مستاجری...... کاش منم حس خوب را احساس کنم

عزیز دلم انشاءالله  که خیلی زودتر از اونیکه فکر میکنید و انتظار دارید معجزه و لطف خداوند رو با گوشت و پوستتون لمس کنید و لذت ببرید

من این قضایا رو برای هیچ کس نگفتم از شدت شرم و ناراحتی ولی الآن دلم خواست که بنویسم شاید یه نور امیدی تو دل کسی روشن شد 

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی
عزیز دلم انشاءالله  که خیلی زودتر از اونیکه فکر میکنید و انتظار دارید معجزه و لطف خداوند رو با ...

ممنون عزیزم واقعااااا حس خوبی بود تشکرررررر

بچه‌ها‌من‌پدر‌مادرم‌مدتها‌ست‌ازهم‌جدا زندگی‌میکنن‌داداشم‌هم‌‌یه‌گوشه‌گیر

نه‌دنبال‌سرکار‌میره‌‌نه‌هیچی

همسرم‌هم‌هربلایی‌که‌فک‌میکنید‌سرم‌اورد

خیانت‌کرداعتیاد‌‌کتک

حالا‌که‌اصلا‌‌‌‌محلم‌نمیده‌میره‌میچسبه به‌خواهرو‌مادرش‌

اصلا‌توخونه‌باهام‌حرف‌نمیزنه‌اونا‌عم برعلیه من‌پرش‌میکنن

خیلی‌دلم‌شکست

دلم‌به‌حال‌دخترمم‌میسوزه

میترسم سرنوشتش‌مث‌من‌ بشه‌وگرنه‌جدامیشدم

تورو‌خدا منم‌تو‌دعاهاتون‌یاد‌کنید‌خیلی‌خسته‌وافسرده‌ام

منم‌معجزه میخوام

یه خانواده‌‌یه‌تکیه گاه ‌یه ارامش

اخ‌از روزی‌که‌یادمه‌رنگ‌ارامش‌وندیدم

برام‌دعا‌کنید‌التماسون‌میکنم

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
گلم از خدا میخوام زندگیت خوب بشه..... اما منم زندگی سختی داشتم که خانواده شوهرم بی نهایت کمبود شعور ...

حوالشون کردم بخدا ولی با زندگیم خیلی بازی کردن و شوهرمم طرف اونا رو گرفت هرروز با عذاب میگذره فقط از این بسوزم که گناه این دوتا بچه ی معصوم من چی بوده قربانی حسادت و کولی بازی مادرشوهرم و حمایت شوهرم از اونا شد

بچه‌ها‌من‌پدر‌مادرم‌مدتها‌ست‌ازهم‌جدا زندگی‌میکنن‌داداشم‌هم‌‌یه‌گوشه‌گیر نه‌دنبال‌سرکار‌میره‌‌نه‌هی ...

ان شاالله بهترین ها واستون رقم بخوره و تابعد محرم زندگیتون متحول بشه.... توکل به خدا کنید و از ته دل ازش بخواهید

حوالشون کردم بخدا ولی با زندگیم خیلی بازی کردن و شوهرمم طرف اونا رو گرفت هرروز با عذاب میگذره فقط از ...

میدونم درک میکنم کاملا که بهتون گفتم اصلا بهشون فکر نکن و کینه را از خودت دور کن و گرنه کینه و نفرین بدتر به خودت میپیچه....سعی کن یه جوری شاد باشی و سرت را گرم کنی.. میدونم سخته اماسعی کن.... خرفای آقای شریفی در تل گرام بنام قدرت ذهن را سرچ بزن .......و 

یه شعر از مولانا هست اینا هر روز صدها بارررررررررر باخودت تکرارررررر و تکرار و تکراررررر کن اون وقت که درکش کنی تو زندگیت معجزه میشه 

حرفای امیر شریفیتو تلگرامم گوش کن بنام قدرت ذهن سرچ بزن 

که میگه