2777
2789
عنوان

معجزه زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2684 بازدید | 43 پست

اره خاله بابام مامانم میگه تو فقر مطلق زندگی میکردن رو یه زیکی کهنه مینشستن هیچ جی نداشتم از یه طرف دخترش رفت اداره راه استخدام شداز یه طرف یکی از پسرها شهید شد  زندگیشو از این رو به اون روشد دخترشون همه چیز براشون خرید الان جز پولدارها حساب میشن 

من یه معجزه دیدم توی زندگی دوستم که دیر اتفاق افتاد ، بیشتر به نظرم مجازات اومد تا معجزه

چی بود میشه کامل توضیح بدید

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 😕البته اوایلش از نظرم معجزه نبود اما الان میبینم معجزه ازدواجم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اره خاله بابام مامانم میگه تو فقر مطلق زندگی میکردن رو یه زیکی کهنه مینشستن هیچ جی نداشتم از یه طرف ...

خدا را شکر بازم بعد سختی به رفاه رسیدن

من 😕البته اوایلش از نظرم معجزه نبود اما الان میبینم معجزه ازدواجم 

ان شاالله خوشبختیتون همیشگی باشه..... واقعا ازدواج خوب بهترین چیزه

خدا را شکر بازم بعد سختی به رفاه رسیدن

آره خداروشکر من خودم منتظر یه معحزه هستم تو زندگیم چون داره از هم میپاشه دوتا بچه دارم 3ساله ویکساله منتظر اون روزی هستم که مادرشوهرم تاوان پس بده

من زیاد دیدم . یه نفر شوهرش کارتون خواب بود تا تو مرگ معتاد  حتی تا سرد خانه میره ولی میبینن پلاستیک عرقکرده  مبارک بیرون خوب میشه زنش از قهر و طلاق برمیگرده و زندگیش روال عادی میگیره .

پسر همسایه مون تو کما  بود خودش گفت جای برزخ و مرده ها رو دیده بود برگشت و الان کاملا سالمه

خودم امسال زندگیم تا طلاق پیش رفت دو روز امام زمان رو صدا زدم بعد خداروشکر درست شد 

همه زندگی معجزست ما نمی فهمیم ....دو تا چوب را می کنی تو خاک یکیش سیب می ده یکیش انار معجزه نیست... از شکم مادر یک کوچولو در میاد با همه اعضا وجوارح ...معجزه نیست... بچت به دنیا میان به همراهش غذا تو سینه هات میاد معجزه نیست... این زیبایی که خدا بهت داده معجزه نیست.... چی باید بهتون نشون بدن که بگین معجزست... این همه خدا از مرگ نجاتتون داده معجزه نیست...

چی بود میشه کامل توضیح بدید

دوستم کسی رو دوست داشت اما اون شخص اصلا محلش نمیداد ، ۴ سال ادامه پیدا کرد ، اون آقا عقد کرد و طلاق گرفت و دوستم هنوز عاشقش بود ، دوستم همه خانواده اش رو از دست داد توی این مدت ، فقط اون اقا رو میخواست و دعا و نذر که اونم عاشقش بشه....اما نشد...مجبوری با یه مرد ازدواج کرد ، اون آقا هم ازدواج کرد با یه خانم ، اما الان ماجرا برعکس شده ، اون آقا عاشق دوستم شده و دوستم دیگه دوسش نداره و فقط شوهرشو میخواد .

من خودم معجزه دیدم قربون خدا برممم عاشقشمممم ینی ی بار مجرد ک بودم تواتاق خواب خواب بودم مامانم پذی ...

خدا راشکررررررر .ان شاالله همیشه سالم و سلامت باشی ودلت همیشه خوش باشه

ما یه فامیل داریم 25 سال بود بچه دار نمیشد  ..هر کی رو میدید گریه میکر د میگفت  شوهرم و مادر شوهرم میگن اول آخر طلاقت میدیم  .......خدا انقدر دوسش داشت  سه قلو بهش داد ...اصلا هم دکتر نمیرفت   ...خواست خدا بود معجزه شده بود به خدا ...هنوز هم فکر میکنم گریه ام میگیره  ........برای سلامتی بچه هاش صلوات بفرستید

🌹🌹به خاطر ه خاطره هایت خاطرت در خاطرم خاطره انگیز ترین خاطره هاست 🌹🌹🌹🌹

من خودم زیااااااد معجزه دیدم

مثلا همسرم باهام قهر بوده، دعا خوندم. از. خدا خواستم یهو خندیده و اشتی کرده

یا راه های روزی به فضل خدا برام باز شده

یا نیاز. به کار داشتم کار برام پیدا شده

خدا هست و بهترین ها رو برامون میخاد

برای همین من صبرم زیاد شده

بهش اعتماد. دارم

دردسرهایی که میکشیم اکثرا. از. گناهای خودمون تو زندگیه، شروع کنیم به ادم شدن و جبران، معجزه ها هم شروع میشن

من اینجوری. تا حالا فهمیدم

البته هنوز خیلی چیزا هم هست که ازش سر. درنمیارم

دوستم کسی رو دوست داشت اما اون شخص اصلا محلش نمیداد ، ۴ سال ادامه پیدا کرد ، اون آقا عقد کرد و طلاق ...

چه جالب ...ان شاالله هر دوشون احساس خوشبختی کنن با کانون خانوده اون دختر گرم وپرعشق باشه

من خودم زیااااااد معجزه دیدم مثلا همسرم باهام قهر بوده، دعا خوندم. از. خدا خواستم یهو خندیده و اشتی ...

واقعااااا همین طوره خدا را شکر چه اتفاقای خوبی ان شاالله هرروز معجزه خدا را شاهد باشید......

گاهی آدما اتفاقای خیلی عجیب را فقط جز معجره میدونن اما گاهی  اتفاقای کوچیک و معجزه های کوچیک باعث معجزه های بزرگ میشه فقط باید مثل پازل کنار هم قرار بگیرن