2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هردو شاغلید و هزینه های زندگی بر عهده دو نفر هست ایشون طبیعتا باید در کار خونه به شما کمک کنه. ه ...

من همین کار و میکنم 

کلا انقدر کارامون و با بازی انجام میدیم نمیفهمه کی انجام شد 

سعیدخیلی مغروره ؟چشام کور شد ۸۹ صفحه خوندم،بی صبرانه منتظرم ببینم سعید چی میگه،بهم حتما بگو چی شد،صب ...

تنها راه حلش اینه یکی بریم بخوابونیم دهنش

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
بلاخره امدی صبا هیچ واکنشی نشون نداده  اگه خیلی بی تفاوته مطمئن باش داره سبک سنگینت می کنه&nbs ...

انقدر من از این کارای هیجانی خوشم میاد😆😆

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!

خوب بهش گفتی فکر کن

اونم خواستگاریو کنسل کرده داره فکر میکنه

مطمئنا به این زودیا خبری نمیشه دوستم و شماهم عجله نکن

تو حرکتتو زدی

هر حرکت اضافه ای خطاس 

بهش فرصت بده

خواستگار قلابی و اینا هم فایده نداره الان چقدر هولین بچه ها

زندگی واقعیه فیلم که نیست...

توکلت به خدا باشه و دعا کن هرچی خیره برات پیش بیاد ان شاءالله

مهربان باشیم...

صباجون فعلا حرفی نزن.ولی به هیچ وجه نگاهتو واحساساتتو ازش پنهان نکن.هر وقت دلت براش پر کشید نگاهش کن بزار بفهمه احساساتت عمیقه نه گذری.

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         

عزیزم حتما حتما از یه مشاور کمک بگیر،واقعا نیاز داری،شرایطت عادی نیست،یه متخصص باید بگه بهترین راه برات چیه،اینجا ما ممکنه اشتباهی راهنمایی کنیم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام صبا جان . بنظرم کارت درست نبود ک بهش گفتی از طرفی هم حق داشتی . ببین تو عاشقش نبودی تو دوسش داشتی مثه داداشت حالا شاید مامانت برا داداشتم بره خواستگاری تو اولش یکم ناراحت شی ک فک کنی داداشت از خونتون میره ولی چون میدونی برادرت محرمته. مجبوری تحمل کنی و کنار بیای. و میگی کارم غیر منطقیه. بعد هم برات عادی مییشه . ولی چون سعید پسر داییت هست وقتی خبر خواستگاری و اینا رو فهمیدب ناراحت شدی و چون نامحرمته در اصل فک کردی عاشقشی و دیگه باید بهم برسید 

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰