2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست
ببخشیدا ی سوال شما سر کار نیستین؟

چرا هستم . ولی شغل این امکان را می ده و طوری برنامه ریزی می کنم که به همه کارم برسم

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.
اگه هردو شاغلید و هزینه های زندگی بر عهده دو نفر هست ایشون طبیعتا باید در کار خونه به شما کمک کنه. ه ...

مسئله اینه اگه خودم خونه باشم کمک می‌کنه وقتی خونه نیستم خیلی کم میگه وقتی خونه نیستی حال و حوصله ندارم چون کار من شیفتیه خیلی باهم بودنمون کمه

مامان دوتا دخمل ناز 😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سعیدخیلی مغروره ؟چشام کور شد ۸۹ صفحه خوندم،بی صبرانه منتظرم ببینم سعید چی میگه،بهم حتما بگو چی شد،صبرکن ی چیزی میگ 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ان شاء الله  بهم برسین چه عاشقانه کم مونده گریه کنم به حالت

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
مسئله اینه اگه خودم خونه باشم کمک می‌کنه وقتی خونه نیستم خیلی کم میگه وقتی خونه نیستی حال و حوصله ند ...

کم کم از کارهای کوچیک بخواین انجام بدن تا یکم عدادت کنن ولی اگه مقاومت کردن اصرار نکنید چون از اون کمک قبل هم که می کردن سرد میشن

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.

نه فراموش چرا اخه،ولی برات دعا میکنم اگه مصلحت باشه که ان شاء الله  مصلحت بهم برسین،اگه سعید گف نمیخوام اونوقت فراموش کنه،که اونم ان شاءالله میگ میخام

کم کم از کارهای کوچیک بخواین انجام بدن تا یکم عدادت کنن ولی اگه مقاومت کردن اصرار نکنید چون از اون ک ...

خیلی ممنون از راهنماییتون حتما تلاشمو میکنم 

استارتر ببخشید خارج از بحث تاپیکتون حرف زدم معذرت

مامان دوتا دخمل ناز 😍

بهم درخواست دوستی بده صبا جون  تازه عضو شدم بلد نیستم،البته کچلت میکنم هر رور ببینم چی شد

خودم پیدا کردم درخواست دادم😍

شما چیکاره هستین روانشناسین من میتونم ازتون کمک بگیرم؟

رشتم روانشناسی نیست. از رو تجربه راهنمایی می کنم. خوشحال میشم کمکتون کنم. فقط اگه امکان داره یا تو تاپیک خودم بگید یا پیام بدین تا تاپیک استراتر منحرف نشه.

ببخشید خانم صبا

بلاخره امدی صبا هیچ واکنشی نشون نداده 

اگه خیلی بی تفاوته مطمئن باش داره سبک سنگینت می کنه 

پشنهاد یکی از کاربرا که گفت شماره مادرتو بدی تا نمایشی زنگ بزنه برا خاستگاری عالیه یه خواستگار تمام عیار با شرایط خوب که خانوادتو به فکر بندازه شاید سعید و حرکت داد

علی رضا عشق مامانشه