2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوای ی پیام بش بدی بفهمی چی تودلشع..اینجوری ک خیلی رواعصابه وضعیت

نههههه اصلا خوب نیست 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

فقط لطفا همین فرمون رو برو

اصلا آویزون بازی درنیار

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
بهش یکم وقت بدین. دارین کار درستی انجام میدین

تو امضاتون نوشتین اینجایین به خانما کمک کنین حالا میشه به من کمک کنین چیکار کنم شوهرم کارای خونه رو انجام بده ما هردو شاغلیم کم کمکم می‌کنه اونم وقتی خودم خونه باشم میگه وقتی خونه نیستی حوصله هیچ کاری رو ندارم

مامان دوتا دخمل ناز 😍

ازروی تجربه میگم اگ ی زمانی سعید ب طرفت اومد زودی قبول نکن شایدازروی ترحم ودلسوزی سمتت اومده زودی قبولش نکنی ها

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙
تو امضاتون نوشتین اینجایین به خانما کمک کنین حالا میشه به من کمک کنین چیکار کنم شوهرم کارای خونه رو ...

اگه هردو شاغلید و هزینه های زندگی بر عهده دو نفر هست ایشون طبیعتا باید در کار خونه به شما کمک کنه. هر کاری را از نخواین وقتی خودتون خونه هستین کارایی که بهش علاقه داره بگید انجام بدن در کنار شما. مثلا اگه آشپزی دوست دارن قسمتیش را بهشون واگذار کید. یا من کسی را میشناسم با هم ظرف میشورن و خانمش انقدر شیطونی میکه اون موقع  و با هم کف بازی و آب بازی می کنن اصلا مره همه ظرفارو می شوره آب می کشه حواسشم نیست.

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.