2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829350 بازدید | 290067 پست
چ کنم خب بابام تنهاس میرم پیشش.😳 عیبی نداره ایشالا این هفته رو بهتر رعایت کن. ک هفته بعد خوشحاا ...

عزیزم سلامت باشن انشالله🥰🥰 خدا شمارو حفظ کنه براشون خیر ببینی چقد خوبی🥰🥰

پس مامانت سهیلا🥺

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@شیرین_آردا    

سلام عزیزم نمیدونم چم شده نزدیک پری هم نیستم ولی اشتهام خیلی زیاد شده کالریم میزنه بالا چیکار کنم عزیزم 🙏🙏🙏

۱۴۴۰ کالری مصرفی امروز 

مجاز۱۱۶۰ بود 🥺🤭

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
سلام عزیزم شبت به خیر     من برگشتم با یه انرژی تازه     ممنون که این فرصت رو ...

سلام گلم شبت بخیرخیلی عالیه💙💙💙

خوشحالم پرانرژی برگشتی🌷🌷من فکرنکنم بتونم بیام تاپیک الهه یاسرگروه های دیگه میگن به کی گزارش بدیدموفق باشی💙💙

گزارش_سرگروه#  

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۸۰۰

—————————

🌸اگه میخواهی زندگی بهتری داشته باشی، سعی کن ادم بهتری باشی🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام الهه خوبی از زیبا خبر داری هر چقدر تگ میکنم جواب نمیده چند وقته ندیدمش😖

سلام عزیزم قربونت 

زیبا جون کلاس رانندگی میره یکمم سرش شلوغه یمدت سایت نمیاد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
لیست خودم بذارمشون یا جدا؟

جدا بزار ببینم هر گروه چند نفرن

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم. خداروشککککر. دیدی میگم 😍😍😍😍. دیگه قهر نکنی هااااا.

چشم چشم 😁😁😁

خوبه چالش بعدی، قهر نکردن با همسر باشه 😲😲😝😝😁😁😁

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰

@مهدیه24  سلام مهدیه جون گزارش امروزم ۱۸ خرداد

صبحانه : ۳ عدد خرما + چای +عسل =۸۰

ناهار : ۴ قاشق گوشت چرخ کرده پخته +۴ کف دست نان تافتون + کاهو + ۲ عدد زیتون + سیر ترشی =۴۸۹

میان وعده :چای +خرما +بیسکویت ساقه طلایی +پفک =۱۳۴

شام : مهمون خارسو بودم برنج نخورم میفهمن رژیم گرفتم بچم لاغره میندازن گردن من 😉😉😉😉😂۸ قاشق پلو + ۵ قاشق خورشت لوبیا سبز +نصف لیوان دوغ =۴۲۲

میان وعده : موز + شلیل + چای +قند= ۲۲۴

کالری مجاز : ۱۳۰۰

کالری مصرفی :  ۱۳۵۰ 

ورزش : پیاده روی در پارک به اتفاق همسر و پسرم که به ندرت پیش میاد 😍😍😍😍😍

#‍ چالش انگیزه : دیشب که مهمون بودیم یکی از آشناهامون گفت فاطمه چقدر لاغر شدی !!!!!! منم اینجوری شدم 😁😁😁😁😁😁😁😁😊😊😊😊😅😅😅 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام عزیزم. خداروشککککر. دیدی میگم 😍😍😍😍. دیگه قهر نکنی هااااا.

گزارش#
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

صبحانه: ۳ عدد بیسکویت= ۶۰ کالری

نهار: ۳ کف دست نان+ ۱۵۰ گرم سوسیس بندری+ ۱ لیولن دلستر تلخ+ ۲ خیار+ ۱ گوجه= ۵۹۳ کالری

م.و: ۱ لیوان شیر= ۱۵۶ کالری

شام: ۱۵ قاشق سوپ جو= ۲۲۵ کالری

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔻🔺🔻🔺🔻🔺

کالری مجاز ۱۰۵۰
کالری مصرفی  ۱۰۳۴

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
(دارم پری میشم نتونستم ورزش کنم)
چالش چوب ✔

آب ۵ لیوان✔

قرص آهن ✔
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

خودتو_دوست_داشته_باش#  دل مهربونی دارم😍

چالش_انگیزه#  میخوام هروقت رفتم خونه مامانم بهم بگن چقدررررر لاغر شدی 😊

دوباره حساب کن عزیزم

سلام عزیزم گزارش امروز شرمنده نشد زودتر بفرستم👇👇👇 عزیزم کالری مجاز جدید 1300 و مصرفی 39 بیشتر شد و میدونم امروز نان خیلی مصرف کردم ولی واقعا امروز گرسنم بود فست رو دیروز کمتر از پانصد بودم 🌹🌹🌹

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
سهیلاجون مامانم افتاده دستاش شکسته بیمارستانه صبح عمل داره پلاتین بزارن منم ازش دورم عصرفهمیدم منتظر ...

انشالله سریع تر حالشون خوب بشه عزیزم😙