2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست
موتور برقی سرعت نداره تازه از این مدل پهناست که صندلی داره مثل ماشین خیلی کوچیک فقط سقف نداره بعضی ه ...

اهاا.. من فکر کردم واقعا موتوره😅

به نظرم ، مانتوی پوشیده  راحت تر از چادره...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
۱۵۳😌😌😌همه دوستای من ازمادرشون بلندترن من کوتاه ترم مادرم همیشه دنباله یه راه واسه چاخ شدن بودمن د ...

عجب مامان باربی😊

مامانت از اون ژن خوب هاست👌👌👌

همون ۵۰ وزنت را بیار پایین،، بعدش تصمیم کبری بگیر😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخهه چادر با موتور جور در نمیااااد😬 باد میکنه بر اثر سرعت😆

باد میبره😳🥴😑

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
آره منطقه ماهم موتور برقی سوار میشن ولی دوچرخه نه شما کجای اصفهان هستید

مسجد سید ولی اون خانمه اینورا نبودا یادمم نیس کدوم خیابون بودیم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

انگیزه#  

عروس چقد قشنگه، ایشلا مبارکش باد
دوماد خوش آب و رنگه، ایشالا مبارکش باد
ماشالله به چشم و ابروش، ایشالا مبارکش باد
کشکک ناز زانوش، ایشالا مبارکش باد
شله شله شله شله شله شله

💃💃💃💃💃😂😂😂

عالیی شده👌👌👌👌

سلاااااامممم قشنگهاااااا 🤗🤗🤗🤗 سلاااااامممم گل گلیهااااا 😍😍😍😍 روزتون قشنگ و پر از اتفاق های ...

سلاممممممم تمناجوننننه مهربون به همچنین برای خودت روزقشنگی باشه الهی🙏🙏🙏

سلاممممممم تمناجوننننه مهربون به همچنین برای خودت روزقشنگی باشه الهی🙏🙏🙏

سلاااااامممم ب سرگروه مهربووووون و دوست داشتنی خودمون❤❤🤗🤗😍😍

میگم زهرااا جون این چن روز آقایون خونه ان..کارمون سختههههه🙆🙆🙆🤕🤕🙄🙄🙄نه میشه ورزش کنیم درست..همشم در حال خوردنن😆😆😐😐😤😤😬

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
موتور برقی سرعت نداره تازه از این مدل پهناست که صندلی داره مثل ماشین خیلی کوچیک فقط سقف نداره بعضی ه ...

این دوتا تایر پهن داشت

ولی خوبه ها در کل🤣

سلاااااامممم ب سرگروه مهربووووون و دوست داشتنی خودمون❤❤🤗🤗😍😍 میگم زهرااا جون این چن روز آقایون خ ...

فداتشممم گل گلی 😘😘اگه نتونستی گزارش بدی اشکال نداره مرداکلآوقتی خونن دوست دارن خانم وردله خودشون باشه😅😅😅ورزشم اگه وقت نکردی چالشوبری کافیه❤❤

سلام سلام 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام گلم🌸افرین مهدیس👏👏👏👏👏 عالیییی بودی گلم به نظرم کلا ورود تنقلات را به خونه ممنوع کنید و ...

اگه به خودم بود سمیه که اصلا اجازه ورود نمیدادم😅

مشکل اینه خانواده بدجور مشتاق نفوذ اون جونِوَر های موذی توی خونمون هستن🤭😂

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160