2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست
خداروشکر که برات گشاد شده     بده یه خیاط حرفه ای که کارش لباس مجلسیه برات تنگ کنه یا به خ ...

اخه دوتاشون هنوز مارکش هم کنده نشده🥺🥺🥺خریدم بعد رژیم شروع کردم😩

باید ببرم خیاططط😰چاره ای نیس 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
ممنون عزیزم. بهتر شدم امروز.

سلام 😑🤦‍♀️ بازم خوابم برد😖 این روزا خیلی محتاج خوابم.😞 همینکه سرم میرسه با بالشت از هوش میرممم😞

#گزارش‍   @mamanali95  

صبحانه : نان و کره و مربا آلبالو (۳۵۲ تا)
ناهار : نان و کوکو سیب زمینی (۳۷۵ تا)
شام : جوجه کباب و دو کف نان (۳۷۸ تا)
میان وعده ها : توت سفید ، چای نبات ، هندوانه (۲۱۲ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۱۷
۸ لیوان آب✔
چالش جدیده 😄 سه ست ۲۰ تایی

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مبادله عکس با عکسی میکنی ها😂🤣 من نمیتونم عکس بذارم عزیزم فعلا🤪 ولی تو هر موقع دوست داشتی ...

😜😜

😒😒😏

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@هستی،بانو

سلام عزیزم

خوبی؟ 

گزارش دیروزمو دیدی؟ اخه نه لایک کردی نه جواب دادی

از امروز تصمیم گرفتم دیگه همه چیو گرمی حساب کنم فکر. کنم دقیق تر در میاد، شایدم دلیل کاهش کمم این بود که عددی میزدم و خب کرفس که نمیتونه بفهمه اون چیزی که من انتخاب کردم بزرگه یا کوچیک🤣🤣🤣🤣

خب بریم سراغ گزارش امروز

گزارش#

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی 1360 (با احتساب اون 2 لیوان شیرافزا) 

صبحانه: 50 گرم نان بربری+ 15 گرم ارده+ 15 گرم شیره خرما+ 1 ق غ خامه شکلاتی(303 کالری) 

میان وعده کل روز: 50گرم.موز+ 60گرم پرتقال+ 20گرم خرما+ 5 بادام زمینی+ 5 آلوچه(199 کالری) 

ناهار: 105 گرم پلو ساده آبکش بدون روغن+ 30 گرم. گوشت چرخ کرده مخلوط+ 100 گرم. ماست(322.5 کالری) 

شام: 250 گرم عدسی(270 کالری) 

آب 8 لیوان

ورزش: 5 دقیقه رقص+ 80 دراز نشست+ 160 حرکت شکم+ 60 حرکت ترکیبی شکم و پا+ 310 حرکت ران پا+ چالش ورزشی جدید

خودتو_دوست_داشته_باش#

خودمو دوست دارم چون برای خودم ارزش قائلم

انگیزه#

میخوام تا شهریور تا جایی که در توانم هست شکممو خیلی کوچیک کنم و مطمئنم از پسش برمیام

انگیزه#  

خودم دوست دارم ، چون بدنم خیلی کارا برام کرده ، و منم اون باید خوب و خوشگل نگه دارم ، که بازم با خوشگلیش بهم روحیه بده ، بهم اعتماد به نفس بده ، ممنوتم که هستی ، من-من 😘💚

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
گزارش# @مهدیه24     ۷۱۷ کالری  یک ساعت پیاده روی چالش شکم و ران دراز ...

سلام ایداجون

ورزشات عالی عزیزم👌🏻

فقط چرا با ۷۱۷ تا

امروز فسته نه دیروز

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
😁😁😁😁 من تو شرایط سخت به چن نفر فک میکنم و نحوه مهار و ارادشون،یکی تو،سمیه،هستی و نگین

من که😢🥴

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
نگین جونم گلم قصدم ناراحت کردنت نیس بخدا من فکر کردم اخطار دادی......کاملا درکت میکنم اگه موجب رنجشت ...

💙💙💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
س‍لام❤❤  گزارش#   @donyay_kochak     ورزش زومبا + چالش + ورزش قدرتی رو ...

عشقم مصرف کربوهیدراتت حسابی بالا بوده مصرف نون مجاز ۴۰ تاس۵۵ تا خوردی 😥گفتم اگه نون خوردیم دیگه برنج نخوریم یا اگه برنج خوردیم دیگه نون نخوریم ۵۵ گرم لواش خوردی به علاوه ۷ ق پلو 😟ورزشات عالین 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام جیگر  خوبی آبجی  دلم تنگ شده واسه گروه 😥😥😥😭😭😭

سلام قشنگم دلم منم واست تنگ شده

گزارش#   @donyay_kochak     سلام نگین جون خوبی عزیزم. صبحانه : یه قاشق خامه+یه ...

ممنون گلم برنامه غذاییت عالی بود اما ورزشافقط هوازی بود  قدرتی اما برو 🥰

@مهدیه24    سلام سرگروه عزیز دیشب خیلی گشنم بود پریودم شدم دیگه ساعت ۳ یه لیوان شیر و چ ...

سلام عزیزم

یه راهکاری بهت میگم تا عصرا یهو گشنت نشه

صبحانتو بیشترین کالری رو براش بذار

نون حتما بخور تا ۳کف دست

پنیر یا کره یا خامه،سرشیر وعسل و۱لیوان شیر وگردو

میان وعده صبحانه تا‌ ناهار حتما بخور

نی نی شیر میدی اول صبحه انرژی داری بعد یهو از ظهر به بعد کم میاری وگرسنه مبشی

صبحانه که کامل باشه قندخون تنظیم میشه کمک میکنه کمتر گرسنه بشی وتو طول روز ریزه خواری نکنی

پیاده رویتم عالی بود(منم اوایل دخترمو میذاشتم کالاسکه ومیرفتم😅) هی یادش بخیر😄

خیلیم گرسنگی به خودت نده کالریتو تنظیم کن