2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
سلام سرگروه زرد من از گروه بنفشم سپیده جون گفتن بیاد بیام زرد شما جا دارین ؟ 

یکشنبه ها فقط جابجایی انجام میشه عزیزم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عزیزم. ب نسبت قدمون هدف میذاریم اول . حالا یکی بدنت جوریه ک بیشتر باشه بسشه.ولی یکی باید کمتر ...

خیلی ممنون از توضیحاتت😘

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام داخل امضای  الهه بری ، قسمت گروه بندی، توضیح داده واسه انتخاب وزن هدف

متشکرم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
بچه هااا بیاین لطفا همتون نظر بدین🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 من پدر بزرگم بزرگ خاندانمون بودن که فوت شدن  ...

دختر عموی شوهرت باید به تو زنگ میزد تسلیت میگفت!

تسلیت میگم عزیزم غم آخرتون باشه🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     سلام عزیزم خوبی من از امروز چالش حذف نمک تا یک ماهو می‌خوام بگیرم  ...

نه چه اشکالی خیلیم عالی. غذاهاتو خیلی کم نمکم نکن که از غذاهم بدت بیاداا

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@عروسترکم‍ 

سلام مینا جون خسته نباشی

عزیزم‌ من ک وزنمو دیروز گذاشتم.هفته قبل ۱۰۷ بود دیروز ۱۰۶

صبحانه

نصف نان باگت ۲۵ سانتی+پنیر ۳۰ گرم بادام ۱۵ تا.خرما ۳ تا.چای

ناهار

برنج ۱۰ ق+مرغ نصف ران+۵ق آب مرغ+ماست نصف لیوان

میانوعده

شیر ی لیوان.خرما ۳ تا.۳ تا گوجه سبز.یک چهارم ملون.

شام

ی لیوان شیر و ۳ تا خرما

دریافتیم ۱۷۰۰

مجازم ۱۹۰۰

دیروز یکم زیاده روی کردم امروز کمتر میخورم.

ورزش اگه تونستم ده دقه حلقه +۱۰ دقه رقص زومبا

آب ۸ لیوان یا بیشتر

#خودتو_دوست_داشته_باش.‍ 

خودمو دوس دارم چون من ی زن قدرتمند و توانا و بااراده ای هستم تو خونه و بقیه ب وجود من محتاجن مخصوصا گودزیلا😆😆😆😆😆😁😁😁😆

انگیزه#  

انگیزم اینه ک دوباره ک لاغر بشم این مادرشوهر خاهرشوهرام ک منو دیدین دوباره مث پارسال از اون ته ک داشت دوووود بلند میشد ازشون باز بلند بشه و بترکن از حسودی😂😂😂😂😂😂😂

لذت میبرم آدم حسود کو نش میسوزه😁

چالش دراز نشست✔

@هستی،بانو   سلام عشقم شرمنده دیشب خارج از منزل بودم و گوشیم خاموش بود اجیییییییییی ...

پس چرا ما چاق نشدیم باآب خوردن😂😂😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
حتمن رعایت میکنم تا یکشنبه به هدفم برسم 

من وشما همزمان میریم تثبیت😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چقدر بد. حتی یه زنگ هم نزدن😐 به نظرم نرید بهتره.. وقتی اونا شما را در نظر نگرفتن، حتی یه زحمت ز ...

میدونی سمیه فامیل در فامیلیم😕

مامان اینام گفتن هر کاری تو بکنی ما موافقیم

ولی من ۱درصد دلم نمیخواد برم 

چون شوهرم خیلی اصرار میکنه

گفتم شاید من کینه ایم یا مشکل از منه

ولی بخدا اصلا کینه ای از کسی به دل ندارم 

ولی این بحث احترام به بابام ومامانجونم هس

مچکر از نظرت💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من میگم نظر خودت خیلی درست و منطقیه. روی حرفت بمون. برای بعدها هم خوبه.

اونوقت اگه پدرشوهرم (اونم میشه پسرخاله پدر بزرگم)

اگه خیلی گیر داد واینا علتشو بگم اشکال داره(بگم که ببخشیدا اونا حداقل یه زحمت ندادن به خودشون تلفن بزنن منم غم کسی رو نمیخام ولی متاسفانه نمیام تو شادیشون شریک بشم

از طرفی اصلااا دلم شاد نیس حوصله جمعیت وعروسی اینا ندارم؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مهدیه نظرمنو بخوای  اول اینکه ما خوبی نمیکنیم که بگیم طرف لایقشه یا نیست ما برای حس و حال خوب ...

ارههه اینم هست مرسی از نظرت

شوهرمم میگه از کسی توقع نداشته باش که خودت ارامش داشته باشی

من توخونمون ورزشامو میکنم ولی دیگه بدون اهنگ نمیدونم واقعا چم شده قبلا اینقدر شاد بودم به ترک دیوارم میخندیدم