2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829410 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@سمیه1396    

سلام مهربون

❌روزسیزدهم چالش حذف قندوشکر

صبحانه=پنیر+خیار+یه کف دست نان تافتون+چای سبز+یه تکه شکلات=۱۴۴کالری

🌼🌼🌼

ورزش=۲۰ تا طناب+نیم ساعت حلقه+چالش تاپیک+چالش های شکم خودم

🌷🌷🌷

ناهار=سینه مرغ سرخ شده+یه کف دست نان تافتون=۲۱۳

🌹🌹🌹

میان وعده ناهار =چای سبز+یه تکه کوچک شکلات تلخ=۴۳کالری

🌸🌸🌸

ورزش=۲۰۰تا پروانه+نیم ساعت حلقه+چالش تاپیک+چالش ران وبازو

💐💐💐

شام=سیب زمینی آب پز+کاهو=۹۱کالری

🌻🌻🌻

کالری فست ۵۰۰

کالری‌ مصرفی ۴۹۲

آب تا شب ۱۲ لیوان

🌾🌾🌾

خودتو_دوست_داشته_باش#  

زیاد سخت نگیر با کوچیک ترین چیزی که لبتو درازتر و دهنتو بازتر کنه 😊😃 هم میتونی خوشحال باشی و خودتو دوست داشته باشی ... فقط مواظب همون چیزای کوچیک باش ...

گاهی باید به صدای قلبت گوش بدی❤️

⚘⚘⚘

چالش_انگیزه#  

رویا‌های ما تحقق خواهند یافت، به شرطی که ما شهامت تعقیب آن‌ها را داشته باشیم.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سرگروهای باربی و خوشگل🌸🌸🌸🌸🌸 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 بچه ها این ۱۰ خرداد،  روز اخر چال ...

وای خواهر من که عمرا ادامه بدم با جد و آبادم به غلط کردن افتادم

یخدا ولع شیرینی گرفتم فقط میخوام گریه کنم من شیربنی میخوام.

تورو خدا از ابن چالش ها دیگه اجباری نکنید من دیگه قبول کنم

با سپاس فراوان از طرف سحر چاقالو🙏🙏🙏🙏

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم من میدونستم  مرسی یاد آوری کردی😘😘

سحر جون تو چقدر کم کردی ؟

من دیروز مانتو مو پوشیدم گشاد گشاد شده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام سرگروووه جووون تگ خراب شده منم مجبورم اینطوری صدات کنم صبحونه:۲۰ گرم نان سوخاری+۱کبریت پنیر+۱خ ...

عزیزدلم قدرتیم کار کن🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا         گزارش# 6/3 صبحانه=یه قوطی کبریت پنیر تبریزی+4کف د ...

دختر فست نمیگیری؟؟ امروز فسته هاا

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
👆👆👆👆👆 @pari95     @beauty_queen     @viddaaa     @somyi ...

من که سعی میکنم ادامه بدم چون واقعا حالم بهتر شده بااین چالش🙏🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

@سمیه1396 سمیه جون میگم که شما با چی اپلیکیشنی برای پیاده روی استفاده میکنی؟

من الان یک پدومتر دان کردم و از ساعت 10 و پنج دقیقه تا الان یپاده روی کردم بعد این توی برنامش زده فقط 7 دقیقه😕کالری هم گفته 28 تا سوزانده🤕فک کنم خرابه 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

گزارش#  ۶ خرداد

@سمیه1396  

صبحانه :  خرما+چای👈 ۳۹

میان وعده : توت فرنگی👈 ۲۲

ناهار :  تخم مرغ آب پز ۲ عدد+گوجه 👈۱۷۴

میان وعده : قهوه+شکلات تلخ+گردو👈۵۴

شام : سینه مرغ پخته+ سالاد شیرازی👈۲۱۳

مجاز : ۵۰۰

مصرفی : ۵۰۵

ورزش :  روز اول پریودمه نمیتونم امروز ورزش کنم

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

دختر فست نمیگیری؟؟ امروز فسته هاا

🙈🙈🙈🙈 یاخدااااا

ببخشید اصلا حواسم نبود😥خوب شد زیاد نخوردم

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏
خیلی خیلی عالی بود صبحانه ات 👌🏻میان وعده هاتم همشون سالم ومفید شامم که عالی نون نخوردی👌🏻👌🏻👌 ...

سلام مهدیه جان خیلی ممنونم از توجهت🙋🙋

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
،سلام سمیه جون🙆🙆🙆.نه خونگی بود ،میزبانم غذا رو هی اصرار که بخور بخور،برنج اینا برام کشید ،عصرانه ...

شاید قاطی پاتی خوردی😅معدت تعجب کرده

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@شیرین_آردا

گزارش#

صبحانه=پنیر تبریزی+نان سنگک=277کالری🧡

میان وعده= دوتا خرما= 40 کالری🧡

ناهار تخمرغ آب بپز+کف دست نون سنگک= 126کالری🧡

شام=10 گرم کشمش+ یک لیوان شیر =144 کالری🧡

کالری مجاز=1420

کالری مصرفی=587

🙄 هرکاری کردم دیگ نشد کمتر از این بخورم 

متاسفانه صبحانه رو خیلی پر خوردم ببخشید سرگروه جونی🙈😥🧡

چالش دراز نشست✔️

چالش حذف قند مصنوعی✔️

شنا رو دیوار✔️

پروانه ✔️

خودتو_دوست_داشته_باش#  خودمو دوست دارم چون یه ملکه مهربونم 😊😊

#‍ انگیزه بخاطر زنداداشم که دیروز گفت توهم مثل من نمیتونی رژیم بگیری ولاغر بشی😒😒😒😒😒

میخوام بهش ثابت کنم که مننننن میتونم 💪💪💪💪💪💪💪😍😍😍😍😍

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏

@شیرین_آردا

گزارش#

صبحانه=پنیر تبریزی+نان سنگک=277کالری🧡

میان وعده= دوتا خرما= 40 کالری🧡

ناهار تخمرغ آب بپز+کف دست نون سنگک= 126کالری🧡

شام=10 گرم کشمش+ یک لیوان شیر =144 کالری🧡

کالری مجاز=1420

کالری مصرفی=587

🙄 هرکاری کردم دیگ نشد کمتر از این بخورم 

متاسفانه صبحانه رو خیلی پر خوردم ببخشید سرگروه جونی🙈😥🧡

چالش دراز نشست✔️

چالش حذف قند مصنوعی✔️

شنا رو دیوار✔️

پروانه ✔️

خودتو_دوست_داشته_باش#  خودمو دوست دارم چون یه ملکه مهربونم 😊😊

#‍ انگیزه بخاطر زنداداشم که دیروز گفت توهم مثل من نمیتونی رژیم بگیری ولاغر بشی😒😒😒😒😒

میخوام بهش ثابت کنم که مننننن میتونم 💪💪💪💪💪💪💪😍😍😍😍😍