2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834261 بازدید | 290067 پست
اگه جلوی نفستو بگیری هفته بعد میشی ۸۲ خورده ای😍

اگه اینقدر تاثیر داره،منم میخوام جلو نفسمو بگیرم😂

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
سمیه از خودت چه خبر وزن کردی؟😍

🤧🤧🤧🤧🤧🤧

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فدات شم عزیز دلم ممنون از دلداریت 

خاهش گلی خیلی ناراحت شدم ک ناراحتی ایشالا ک زودی برطرف شه ناراحتیت غصه نخوری👈💖👉

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
۱۵دقیقه حلقه زدم ورزش های روز هوازی و قدرتی  حرکت چرخش پهلو دوتا۳۵تا حرچرخش با چوب ...

خدا قوت ورزشکار💪💪💪💪

تو.بینظیری#  👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
هان😐

من  نمبتونستم گوشی دستم بگیرم به یه ادم نادان اعتماد کردم این کاربریو با گوشیش زدم گفتم گزارشلرو بخونه جواب بدم و اونم تایپ کنه این کارو کرد اما به بچه ها از طرف من چیزایی گفته حرف زده من امروز فهمیدم 😭

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰چقدر مهربونی تو فدات بشم 

خدانکنه خوشگلم سر گروه جونم همه ما دوست داریم و دوست نداریم غصه بخوری خودت مهربونی ک مهربون میبینی خوشگلم💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
کجای قمی سمیه جون 

بزار اینشو نگم😘😘😘

من  نمبتونستم گوشی دستم بگیرم به یه ادم نادان اعتماد کردم این کاربریو با گوشیش زدم گفتم گزارشلر ...

آها اشکال نداره اتفاقا بحثمون شد سر نخوندن گزارشا 😐فدا سرتون 

حالا من به کدوم گزارش بدم فدات

واي عشقم اومدييييي  ديدي به قولم عمل كردم واي سميه فكر كنم بخاطره رژيم پروتئين ديروزه كاهشه ز ...

تو ژنت خوبه 🤤🤤🤤

به من که رژیم شوک هم جواب نداده🤕

آها اشکال نداره اتفاقا بحثمون شد سر نخوندن گزارشا 😐فدا سرتون  حالا من به کدوم گزارش بدم فدات

به همین کاربری گلم با اون یکی کاربری اومرم برای اثبات اینکه نگینم 🥰 ولی با این کاربری میام خیلی خیلی شرمنده ام روم سیاه ممنون بابت درک بالات 

تو ژنت خوبه 🤤🤤🤤 به من که رژیم شوک هم جواب نداده🤕

فكر كنم بدنت قصد داره تو همين وزن بموني😅

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏