2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829421 بازدید | 290067 پست
🙈🙈🙈 از بس این مادرشوهر عشقههههه عشقققق💝💝💝گوش شیطون کر چشمش نزنم 😅😅خدایا نزنه داعونم کنه ها. ...

😂😂😂😂😂

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
یه بار نوشتم پرید دوباره مینویسم🙁 گزارش امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت صبحانه نان ۶۵ گرم.خیاروگوجه ی ...

خسته نباشی..😅 خیلی بده که کزارش بپره..

گلم مگه دندونتوو درست نکردییی؟؟؟اون عصب کشیش را 😕 خیلی بده دندون دردی😓

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمی شما میخواستی برام حلقه پست کنی؟؟؟،  آلزایمر گرفتم، 🙈 حلقه خریدم چطوری ازش استفاده کنم ...

خط اولتو خوندم هنگ کردم 🤨😂

توضیح خاصی نداره که انقدر میفته تا یاد میگیری 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش_سرگروه#  

صبحانه=نان لواش+هندوانه+پنیر+چای+خرما

میان وعده=گوجه سبز+فندق

ناهار=عدسی+کاهو

میان وعده=شیر+بادوم+فندق

شام=کوکو سیب زمینی+کاهو+گوجه

جمع کالری=۱۱۰۰

ورزش💪💪💪💪💪💪💪

یک ساعت فیتنس

۶ لیوان آب

چالش دراز نشست✅✅

چالش حذف قند✅✅

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من قلبمو خیلی دوست دارم..چون خیلی گذشت کرد..از خیلی چیزها

چالش_انگیزه#  

دقیقا یک سال پیش بود ک ناامید بودم از همه چی😒😒

ولی الان خیلی خوشحالم ک لاغر شدم..سالم شدم..و خیلی روحیه خوبی دارم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

مصرف نون در. روز برنجی زیاده  پلو هم وعده شام نزار 😊

سلام عزیزم 

گزارش#  

صبحانه سیب زمینی ابپز و نان لواش ۲۱۵

میانوعده چای و کشمش ۵۰

نهار ساندویچ همبرگر سایز کوچیک بدون نوشابه و سس فقط با یه قاچ هندونه 😅 کالری ۵۰۰

میانوعده هندونه ۵۰

شام کته کم روعن ۵ ق سینه مرغ نصف تکه یه پیاله ماست محلی و یک لیوان دوغ کالری ۴۰۰

کالری مجاز ۱۳۰۰ 

کالری مصرفی حدود ۱۳۰۰

سرگروه جونم امروز نون صبحانه رو به یک سوم نون لواش کاهش دادم

قبلا یه نون لواش رو کامل تو وعده صبحانه میخوردم

از اول رژیم گروهی که باهاتون همراه شدم نون رو نصف کردم و بعصی روزا هم نمیخوردم 

اما از امروز کمتر از یک سوم رو تو برنامه ام گذاشتم

برنج هم محدود کردم به ۵تا ۷ ق حداکثر

چالش حذف قند

چالش آب

چالش درازنشست۳۲

ورزش هم امروز نرسیدم انجام بدم امیدوارم تا قبل از خواب بتونم یه نیم ساعتی پیاده روی کنم

چالش ۱ من قشنگترین دستا رو دارم خدا برکت رو با کمک این دستا به زندگیم اورده.

چالش ۲ دل مهربونم رو از پدر خدابیامرزم ارث گرفتم ....جایگاهش بهشت برین و مهربونی و لطف خدا شامل حالش بشه.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
@سمیه1396     گزارش#   سلام عزیزم ، من امروز فعالیت زومبا ۱۰ دقیقه +جالش شکم &nb ...

سلام گلم🌸

عالیی ورزش کردی👏👏👏👏👏

چالش حذف قند و بستنی🤔🤨

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دقیقا میام تایپک هیچکس از بچه های گروه قرمز و نمیبینم ،اصلا نیستن،

حالا کسایی ک مشکل دارن و خدایی نکرده اتفاقی افتاده هیچ

ولی اونایی ک واقعا سهل انگاری میکنن جای تعجب داره

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@سمیه1396     ورزش میان تنه و دمبل+ آب ۶+ مجاز ۱۲۰۰- مصرفی۱۱۳۰ همیشه به خودم م ...

گل گفتی،🌸👌👌👌عالیی بود

راستی ، سحری نون نخوردی؟؟ تن ماهی را خالی خالی خوردی؟؟

اره عزیزم،چیجوری حساب کتم

دراز و نشست عزیزم تو کرفس تاجایی ک یادمه با دقیقه حساب میکرد

نه گلم منم به اونایی اخطار میدم نه وزن میدن نه هیچی گزارشم ۱۰تا نمیدن من یه اخطارمیدم🙃🙂

گزارش# @مهدیه24 یک ساعت پیاده روی ۹۰۰ تا کالری 

انگیزه# یک شنبه ۷۷ میشم 🏋️‍♂️🏋️‍♂️🏋️‍♂️میدونم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خط اولتو خوندم هنگ کردم 🤨😂 توضیح خاصی نداره که انقدر میفته تا یاد میگیری 

نه اونو ک بلدم بزنم 

منظورم برای لاغری هست چقدر بزنم؟ 

باوجودی ک تازه دارم شروع میکنم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سمیه جون  حلقه خریدم  چطوری بزنم که کاربردی باشه؟  شکم خالی یا پر؟

با شکم پر اصلاا نزن که حالت  تهوع و معده درد میگری..

موقع ورزش نه گشنه باشي نه سير.. مثلا بعد از ظهراا يا بين صبحانه و ناهار كه حداقل ٢ ساعت گذشته باشه از غذا  خوردنت يا اینکه يه غذاي سبك قبلش خورده باشي..

با شكم گشنه و خالي هم ورزش  كردن خوب نيس، چون بعدش ضعف شديد مياره..

بعدش اولا دور کمرت یه شالی جیزی ببند که تا یاد بگیری خیلیی کبود نشی😓

گلم روزای اول بدنت کبود میشه یه مقداری، عادیه، نترسیااا...