2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826638 بازدید | 290067 پست
دوستای گلم🌸،  تا ساعت ۳ بچه ها باید وزناشون را بفرستند که بعد از ظهری  نقل و انتقالات ...

مرسی گلی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام الهه جون خوبی  چقد خندیدم با این کلمت#چسناله#😅😅😅😅

سلام عزیزم ❤️

😂😅😅 من واقعا شرمنده ام با این حرف زدنم 😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
پس سينه هاي تو مشك اصغره🤣🤣🤣 اره بايد حركات ورزشي واسه سفت شدن سينه بريم

😀😀😀😀😀😀😀😀مشک اصغر 😂😂😂😂😂😂 خیلی باحالی مردم از خنده 😁 چه جوری سفت شن فکر نکنم  بشه من که رژیمم میگیرم اولین جا از بدنم سینه هام شل و وارفته میشه شانس و ببین

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام بامداد جون خوبی خیلی کم پیدایی ؟ میگم عکس پروفایلتون خودتونید ؟؟؟؟

سلام ممنون گلم 😘😘❤️

نه عزیزم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😀😀😀😀😀😀😀😀مشک اصغر 😂😂😂😂😂😂 خیلی باحالی مردم از خنده 😁 چه جوری سفت شن فکر نکنم  بشه ...

فدات بشم

فكر كنم چالش داريم واسه سفت و فرم گرفتن سينه از پري جون هم بپرسي شايد كمكت كنه 

اپ مخصوص داره ب نظرم

من فعلا ميخوام رو شكم تمركز كنم

مشك عباس رو رها كردم😙

عزيزم من ي ماهه تو ديگم 🙃 تو اين ي ماه نيم كيلو اضافه كردم فقط 🙂 ميگم سوتين ورزشي واسه سايز ٨٠ ك ...

ببین دیانا گول نیم کیلو نخور و رعایت کن من قبلا ک اینحا بودم یه بار ۷۰بودم و یه مدت رفتم تو دیگ بعد یه ماه هیچ اصاف نکردم خیلی خوشحال بودم بعد دوباره رفتم تو دیگ اینبار تو دوهفته ۵کیلو اضاف شدم درحالی ک دیگم همون دیگ بود ...پس نرو دیگه تو دیگ چون یهو می بینی خیلی اضاف میکنی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام عشقم  نه ندیدم تگم نکردی ☹️  مبااااارکه عزیزم خیلیییی عالیه دمت گرم 😍😍👍🏼👏🏼👏🏼 ...

فک کردم نمیای الان دیدمت ذوق نمودم😙

ریزش مو چند وقت بود داشتم زینک و سبوس و شامپو ضد ربزش و اینا امتحان کردم زیاد فایده نداشت حالا مرضیه جون ی ماسک گفته یکی از بچه ها هم استفاده کرده بود میگفت عالیه کلی موهاش پر پشت شده؛ ماسکه را بزنم ببینم چی میشه

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
چسناله رو خوب اومدی😂من زیاد دارم از چسناله ها😂😂😂باشه عزیزم هر چی تو بگی

اره تو خدای چس ناله هایی 😂😂😂

تو اصلا نمیزاری سورپرایز بشی خب سایز نمیکردی بعد دوهفته وزن و سایزتو مثل بچه ادم میگرفتی یهو خوشحال بشی🔫

قوانین تاپیکو رعایت کن من تازگیا خیلی بیرحم شدم 😎 

@pari95 ‍ من میخوام اگ کمم کردم بازم تو گروه خودت بمونم چون با کاهش یه کیلو هم میرم گروه بعد میخام ...

قربونت برم پریجون منم دوستت دارم خیلی😚😚😚😍

من از خدا مه پیشم‌باشی ولی میخوام زود بری گروه سبز خوشحالم کنی 😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام ممنون گلم 😘😘❤️ نه عزیزم 

عه پس من این همه وقت فکر کردم خودتونید آخه همیشه همینه 😀😀😀😀

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
😀😀😀😀😀😀😀😀مشک اصغر 😂😂😂😂😂😂 خیلی باحالی مردم از خنده 😁 چه جوری سفت شن فکر نکنم  بشه ...

عزیزم باید صبر داشته باشی و ورزش فرم دهی سینه انجام بدی من الان یکساله ورزش میکنم بعد از اینکه پسرمو از شیر گرفتم رژیمو شروع کردم و سینه هام افتضاح شد ولی الان خیلی راضیم کاملا فرم گرفته و سفت شده نمیگم مثل عمل کرده ها شده ولی مثل قبل بارداریم شده ‌.

گروه آبی .. وزن شروع ۶۵ ..وزن فعلی ۶۳.۱۰۰ ..هدف ۵۷🎯🏆💪💪💪💪💪💪💪💪