2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826648 بازدید | 290067 پست
پس نتیجه میگیریم که تنقلات باعث بانی اضافه وزنه     سالم خوری داشتی پس ,که زیادم اضافه نک ...

اره تو عيد شوهرم چيپس و پفك و بستني زياد ميخواد ميشستيم با هم ميخورديم تا ٢ يا ٣ شب

ولي اين ماه فقط غذا زياد خوردم تنقلات زياد نخوردم

@pari95‍ من میخوام اگ کمم کردم بازم تو گروه خودت بمونم چون با کاهش یه کیلو هم میرم گروه بعد میخام تا ۷۰تا تو همین گروه تو بمونم یه جورایی به دلم نشستی دوستت دارم😍میشه؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهه من این هفته ورزش داشتم سه ساعت تی ارایکس رعایتم کردم مثل همیشه موارد کم نشدن وزن هم ندارم  ...

عزیزم طبیعیه چون داری بدنسازی کار میکنی تازه تی ار ایکس از بدنسازی با دمبل خیلی پر قدرت تره 

با بدنسازی داری عضله هاتو قوی میکنی و عضله ها هر چقدر قوی تر بشن وزنشون بیشتره ولی حجمشون کمتره در عوض هم چربی سوزی و متابولیسمت رو در آینده بالا میبرن و هم باعث کاهش سایزت میشن 

هفته های اول بدنسازی حتی افزایش وزن دارید ولی به مرور چون عضله قوی میشه باز هم کاهش داری 

تو باید بجای ترازو با متر کار کنی یعنی روی سایزت تمرکز کنی 

دونفر که هر دو وزنشون ۶۰ هست و هم قد هستن رو در نظربگیر یکی عضله های قوی تری داره و در صد چربیش کمتره و نفر دوم عضله های ضعیفی داره و در صد چربیش بالاتره 

نفر اول هم سایزش خیلی کمتره هم بدنش خوشفرم تره هم فیته و شل و ول نیست 

ولی نفر دوم درسته که با نفر اول نظر وزن و قد یکیه ولی حداقل دوسایز بیشتره و بدنش شل و بدفرمه 

پس تو وزن های پایین بیشتر سایز رو در نظر بگیرید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اوکی پس درسته من توی این ۵روز ۵ سانت از دور شکمم کم شده بنظرت درسته یا ممکنه کاذب باشه

درسته ولی باید ادامه بدی چون اگر ول کنی ورزشو رژیمو بزمیگرده سر جاش 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
مال منم حسابی بالا پایین میپرن 😂😂 ولی عجیب سایز کم میکنه

من بدم میاد سینه هام شل و افتاده بشن الان بااینک چاقم سینه هام سفتن 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

سفت ببندشون بندشونو سفت کن تکون نخورن تپلوها 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
میگم شماها ک ترازو دارین چ جوری طاقت میارین نرین رو ترازو....من داشتم قبلا روزی ده بار خودمو وزن میک ...

چون میدونیم انگیزمون کم میشه و میدونیم که تو چند ساعت و یکروز و دو روز بدن ادم فرقی نمیکنه هیچ وقت ده بار وزن و سایز نمیگیریم

سایز هم مثل وزن بهتره ناشتا باشه و تو پریود نباشه البته بیشتر برای دور شکم  

تا چهار شنبه نبینم وزن و سایز بگیری وگرنه نفرین عامون شامل حالت میشه و کم نمیشی 😈

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام قندعسلم😍😍😍مررررررررررررررررسی عزیزدلم 😘😘💃💃💃💃💃💃 الهی هر چه آرزوی خوبه مال تو❤❤

😍😘❤️

منم همینطور چیکارکردی سفت موندن

کار خاصی نکردم ژنتیکیه😁

شیرم ک دادم مثل مال بقیه شل نشدن و هنوز سفتن ...شوهرم این روزا ک ورزش میکنم همش میگ سینه هات اب شدن کشته ای🙈🙈🙈🙈

عزيزم الان چون چاقي سينه هات طبيعي سفت باشن 

لاغر ك بشي مث مشك عباس ميوفته پايين و شُل و اويزون ميشه🤣🤣😘